Ρονάλντο: Φήμες για προσφορά "μαμούθ" της Αλ Νασρ στον Ζιντάν

1 year ago 50
ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ 16.04.2023 | 22:49

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης Ο Ζινεντίν Ζιντάν μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης 2017 AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Φήμες από τη Σαουδική Αραβία μιλούν για γιγαντιαία προσφορά της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ζινεντίν Ζιντράν, μετά την απόλυση του Ρούντι Γκαρσιά

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία, τα οποία αναπαράγει η Marca, είναι ορατό το ενδεχόμενο ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζινεντίν Ζιντάν να συνεργαστούν ξανά μετά την "χρυσή" τους κοινή πορεία στη Ρεάλ. Συγκεκριμένα, η Αλ Νασρ φέρεται να έχει κάνει πρόταση "μαμούθ" στον Ζιζού.

Τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας αναφέρουν πως η πρόταση της Αλ Νασρ στον Γάλλο προπονητή είναι για δύο χρόνια και τα χρήματα που του προσφέρουν φτάνουν τα 120.000.000 ευρώ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να μην έχει απαντήσει ακόμη στην προσφορά, ενώ είναι ερώτημα για το αν θα ήθελε να εργαστεί σε ένα πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Σαουδικής Αραβίας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Αλ Νασρ μετά την απόλυση του Ρούντι Γκαρσιά βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και δεδομένα ο πήχης έχει μπει ψηλά.

Read Original