Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Σέρχιο Γιουλ μένει εκτός μέχρι νεωτέρας με πρόβλημα στο γόνατο

1 year ago 52
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ 20.02.2023 | 16:57

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -   (  / EUROKINISSI) EUROLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ένα πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος αποκόμισε ο Σέρχιο Γιουλ στο Copa del Rey. Εκτός μέχρι νεωτέρας ο "κάπτεν" της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η απώλεια του τίτλου στο Copa del Rey ήταν μόνο ένα από τα κακά που βρήκαν τη Ρεάλ Μαδρίτης τις τελευταίες ημέρες στη Βαρκελώνη. Πέραν αυτού, ο Τσους Ματέο καλείται να διαχειριστεί για το προσεχές διάστημα (άγνωστο το πόσο) την απουσία του Σέρχιο Γιουλ από την δράση.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης πρόλαβε να παίξει μόλις για 4'39'' στο Palau Municipal D'Esports de Badalona στη νίκη επί της Βαλένθια, πριν αποχωρήσει άρον άρον από το παρκέ. Άμα τη επιστροφή τη ισπανικής ομάδας στη βάση της, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως το πρόβλημα βρίσκεται στον έσω πλάγιο του αριστερού γόνατος.

Έτσι, θα μείνει εκτός δράσης μέχρι νεωτέρας, αφού -σε πρώτη φάση- η "Βασίλισσα" δεν έχει ενημερώσει για το ακριβές διάστημα απουσία του αρχηγού της.

Read Original