R. Kelly: Παραμένει στη φυλακή για έναν ακόμη χρόνο ο διάσημος ράπερ

1 year ago 50
R. Kelly: Θα Μείνει Έναν Παραπάνω Χρόνο Στη Φυλακή! | Star.gr

Μετά την τελευταία καταδίκη για σεξουαλική κακοποίηση

Πηγή: Φωτογραφίες AP Images

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του R. Kelly

Εκτός της ποινής των 30 ετών που ήδη εκτίει, ο R. Kelly θα περάσει έναν επιπλέον χρόνο στη φυλακή, μετά την τελευταία του καταδίκη για σεξουαλική κακοποίηση

R. Kelly: Νέα καταδίκη για παιδική πορνογραφία και σεξουαλική κακοποίηση

Ο διάσημος ράπερ καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης τον Ιούνιο του 2022, μετά από δίκη στη Νέα Υόρκη, με τις κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση (trafficking) κι εκβιασμό.

Τα σίδερα της φυλακής είναι για... τον R. Kelly!

Τα σίδερα της φυλακής είναι για... τον R. Kelly! /Φωτογραφία AP Images/Antonio Perez

Αρκετούς μήνες αργότερα, καταδικάστηκε σε μια δεύτερη ομοσπονδιακή δίκη στο Σικάγο για δελεασμό ανηλίκων για σεξ και παραγωγή παιδικών σεξουαλικών εικόνων.

Το Spotify κατά της μουσικής μίσους - Αφαίρεσε τον ράπερ R Kelly από τις playlists

Τώρα έχει λάβει 20ετή φυλάκιση για αυτά τα εγκλήματα, αλλά τα 19 εξ αυτών, θα τα εκτίει ταυτόχρονα με την προηγούμενη ποινή. Αν εκδοθεί πλήρως, θα μείνει στη φυλακή μέχρι να κλείσει τα 80 του χρόνια.

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς, όπως μεταδίδει το BBC, ζητούσαν ποινή κάθειρξης 25 ετών στη δεύτερη υπόθεση, υψηλότερη από αυτή που απαιτείται σύμφωνα με τις ομοσπονδιακές κατευθυντήριες γραμμές για την καταδίκη. Είπαν ότι η θέση του R. Kelly έγινε ακόμη πιο δυσμενής, καθώς κινηματογραφούσε τις πράξεις, με μερικά από τα πλάνα αργότερα να είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο

Ρόμπερτ Κέλι: Ένοχος για σεξουαλικά εγκλήματα ο τραγουδιστής

«Επειδή ο Kelly είναι ο Kelly, περισσότεροι άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει παιδική πορνογραφία», ανέφεραν σε ένα σημείωμα. «Τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς του είναι εκτεταμένα, ανυπολόγιστα και μη αναστρέψιμα».

Το σημείωμα υποστήριξε ότι ο Kelly έχει μια «ακόρεστη» επιθυμία να κακοποιήσει τα παιδιά κι ότι απαιτούνταν μια μακρά ποινή για να «προστατεύσει την κοινότητα» από περαιτέρω βλάβη.

Μια από τις μεγαλύτερες, παγκόσμιες επιτυχίες του R. Kelly είναι το I believe I can fly

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.

Read Original