Προγνωστικά τένις: Έχει τα όπλα και την εμπειρία η Κβίτοβα

1 year ago 57
ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ 17.01.2023 | 16:57

Η Πέτρα Κβίτοβα στο Australian Open Η Πέτρα Κβίτοβα © 2022 NG HAN GUAN/ASSOCIATED PRES

Το Αυστραλιανό Όπεν συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον και στη μάχη του δεύτερου γύρου μεταξύ άλλων ρίχνεται η πολύπειρη Πέτρα Κβίτοβα που κοντράρεται με τη φορμαρισμένη Ανχελίνα Καλίνα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μελβούρνη αυτές τις μέρες. Το πρώτο Grand Slam του 2023 έχει εκκινήσει και την τρίτη μέρα συμμετέχουν ορισμένα δυνατά χαρτιά. Η Πέτρα Κβίτοβα (No15) στα 33 χρόνια της δεν έχει ξεχάσει σαφώς το τένις, είναι μια πολύπειρη αθλήτρια, με μεγάλες παραστάσεις, έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της στο Όπεν της Μελβούρνης. Η αριστερόχειρας Τσέχα έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δείχνει έτοιμη να δώσει μια από τις εντυπωσιακές παραστάσεις στη Μελβούρνη.

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after winning a point against Quentin Halys of France during their first round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 16, 2023. (AP Photo/Dita Alangkara)

Στην Αδελαΐδα έφτασε ως τα προημιτελικά που την άφησε εκτός η εκρηκτική Κασάτκινα, ενώ στον πρώτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν χρειάστηκε λίγο χρόνο κόντρα στην Φαν Ούτβανκ, αλλά μετά από λίγο ήταν επιβλητική η παρουσία της.

Η Καλίνινα (No39) έχει απέναντί της ένα πολύ υψηλό εμπόδιο. Έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια της, τρέχει ρεκόρ 5-2. Στο Χόμπαρτ την πέταξε στα προημιτελικά η Κένιν εκτός, ενώ στην Αδελαΐδα είχε μείνει εκτός από τον πρώτο γύρο κόντρα στην Αζαρένκα. Στον πρώτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν πέταξε εκτός την πολύπειρη Βαντεβέι από τις ΗΠΑ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Καλίνινα δείχνει σε καλή φάση, αλλά η Κβίτοβα είχε κάμποσες αναλαμπές το προηγούμενο διάστημα, φτιάχνει φόρμα και έχει περισσότερα όπλα στο παιχνίδι της. Παράλληλα, έχει δώσει πιο δυνατά τεστ ως τώρα στα πρώτα ματς του Tour. Στο 1.68 η νίκη της Τσέχας με -2,5 games χάντικαπ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καλίνινα - Κβίτοβα: Νίκη Κβίτοβα με -2,5 games (απόδοση 1.68), 04:00
Read Original