Προγνωστικά στοιχήματος: Με τη φόρα και την ποιότητα στην Τιχουάνα για το 2.10

1 year ago 62
TIPS ΜΑΡΚΟ
ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ
ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ  

20.01.2023 | 15:52

Tigres' Andre-pierre Gignac reacts during a Mexican soccer league match against America at Azteca stadium in Mexico City, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo) Tigres' Andre-pierre Gignac reacts during a Mexican soccer league match against America at Azteca stadium in Mexico City, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo) © 2022 EDUARDO VERDUGO/ASSOCIATED PRESS

Τρίτη αγωνιστική για το Κλαουσούρα στο Μεξικό, με την πρωτοπόρο Τίγκρες να δοκιμάζεται στην έδρα της Τιχουάνα. Ποντάρισμα στο 2.10.

Ανοίγει τα ξημερώματα η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής στο Κλαουσούρα του Μεξικού και η δυνατή Τίγκρες του Κόκα δοκιμάζεται στην έδρα της Τιχουάνα, που δεν είναι από τις εύκολες της κατηγορίας. Βέβαια, κάπου εδώ αξίζει να υπογραμμίσουμε πως η Τίγκρες έχει δημιουργήσει μια εκπληκτική παράδοση απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο. Τελευταία ήττα ήταν το 2016, εντός έδρας μάλιστα, έκτοτε ακολούθησαν 12 νίκες και 2 ισοπαλίες, στα τέσσερα τελευταία ήταν αυτή που επικράτησε.

Έχει βγάλει δύο πρόσωπα ως τώρα η Τιχουάνα. Στην πρεμιέρα έκανε φιλότιμη προσπάθεια εντός έδρας κόντρα στην Κρους Ασούλ και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, ενώ ήταν αυτή που προηγήθηκε με πέναλτι. Την προηγούμενη αγωνιστική όμως δεν έπεισε στιγμή, έκανε πολλά λάθη, στην άμυνα κυρίως και υποτάχθηκε 3-0 από τη Χουάρες.

Τι φίλαθλος είσαι; Πάρε μέρος στην έρευνα του SPORT24

Η Τίγκρες έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, ναι μεν θέλει χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του ο Κόκα. Στο πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν πάντως ήταν εκπληκτική η παρουσία της. Σκόρπισε 4-1 την πρωταθλήτρια του προηγούμενου Απερτούρα ,Πατσούκα, που είχε κάνει δυο εντυπωσιακά ματς νωρίτερα. Δίκαιη νίκη που τόνωσε και άλλο το ηθικό των παικτών.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έτσι και αλλιώς είναι μια ομάδα με ταλέντο, εμπειρία και βαριά φανέλα. Μπορεί να το φτάσει ως το τέλος, ενώ μεταγραφικά έχει ενισχυθεί επιθετικά, αφού πήρε και τον Ιμπάνιες, γκολτζή της Πατσούκα την περασμένη διετία με 35 γκολ συνολικά. Με τη φόρα και την αυτοπεποίθηση που βγάζει ως τώρα στο γήπεδο η Τίγκρες, καθώς και με βάση την παράδοση που έχει το διπλό στο 2.10 μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τιχουάνα - Τίγκρες: 2 (απόδοση 2.10), 05:10
Read Original