Προγνωστικά Στοιχήματος: Για το βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ με Τζίμα στο 3.50

1 year ago 51

ΑΝΕΣΤΗΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ 08.03.2023 | 12:55

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ παίζει απόψε στη Λαμία τον πρώτο ημιτελικό για το κύπελλο Ελλάδας Novibet, ο οποίος έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές (19:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι καθαρό φαβορί της αναμέτρησης στο 1.35 και προσφέρεται σε τιμές κάτω του 1.05 για να προκριθεί στον τελικό. Υπενθυμίζεται ότι δεν προβλέπεται ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και ότι θα ακολουθήσει ρεβάνς στην Τούμπα, στις 12 Απριλίου.

Για τον ΠΑΟΚ το κύπελλο είναι ασφαλώς βασικός στόχος φέτος, δεδομένου ότι δίνει “καλό” ευρωπαϊκό εισιτήριο στο Europa League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει φυσικά μπροστά της και το πρωτάθλημα, όπου θα κυνηγήσει την πρώτη δυάδα και την έξοδο στο Champions League, ωστόσο έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα στην κανονική περίοδο, η πιο εύκολη οδός για να κλείσει η σεζόν απόλυτα επιτυχημένα μοιάζει το κύπελλο.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αήττητο 19 σερί επίσημα ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει να χάσει από τις 30 Οκτωβρίου και το 2-0 από την ΑΕΚ, στην OPAP Arena. Έκτοτε, μετράει 13 νίκες και έξι ισοπαλίες.

Από την άλλη, η Λαμία, μετά την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του Λεωνίδα Βόκολου, έχει μαζέψει 4 βαθμούς σε τρία ματς στη Stoiximan Super League. Το 1-1 στο Βόλο, ακολούθησε η νίκη ανάσα με 2-1 επί του Άρη την περασμένη Κυριακή.

Για τη Λαμία είναι πολύ σημαντικό ότι φτάνει στα ημιτελικά της διοργάνωσης για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως πρώτο μέλημα της ομάδας είναι η σωτηρία στο πρωτάθλημα. Ο Λεωνίδας Βόκολος λοιπόν, θα προχωρήσει σε ροτέισον απόψε, κάτι που μαρτυρά και η απόφασή του να αφήσει εκτός αποστολής τους Βέργο και Παπαδόπουλο, που ήταν βασικοί κόντρα στον Άρη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αλλαγές αναμένεται να κάνει και ο Λουτσέσκου συγκριτικά με το 6-0 κόντρα στον Ιωνικό. Ο Σάστρε που εξέτισε και ο Σβαμπ που επέστρεψε από την Αυστρία, όπου πήγε για τη γέννηση του γιου του, διεκδικούν απόψε θέση στο αρχικό σχήμα. Επίσης, στη μεσοεπιθετική τριάδα, ενδέχεται κάποιος εκ των Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια ή Νάρεϊ να πάρει ανάσες. Ο ΠΑΟΚ άλλωστε έχει εναλλακτικές λύσεις (Τάισον, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ), εφόσον ο Λουτσέσκου αποφασίσει να φρεσκάρει την 11αδα του.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στην επίθεση, ο Νέλσον Ολιβέιρα έμεινε εκτός αποστολής, επομένως θα ξεκινήσει είτε ο Μπράντον Τόμας, είτε ο Τζίμας. Ο 17χρονος επιθετικός έγραψε ιστορία στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, αφού έγινε ο νεότερος σκόρερ του ΠΑΟΚ, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του θρυλικού Γιώργου Κούδα.

Μέχρι στιγμής, ο Τζίμας έχει δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, αμφότερες ως αλλαγή. Δεν αποκλείεται ωστόσο στη Λαμία να παίξει για πρώτη φορά βασικός. Σε κάθε περίπτωση, ο Λουτσέσκου έχει αρχίσει πλέον να υπολογίζει κανονικά στο ροτέισον της ομάδας το νέο wonderkid του Δικεφάλου, επομένως με το σχετικό ρίσκο μπορούμε να ζητήσουμε το διπλό σε combo με το anytime του Τζίμα για να ανεβάσουμε την απόδοση στο 3.50!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία – ΠΑΟΚ: 2 & Τζίμας Anytime (απόδοση 3.50), 19:00
Read Original