​Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολα τα πράγματα για την Μπόκα στο Ροσάριο, bet στο 2.70

1 year ago 50
TIPS ΜΑΡΚΟ
ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ
ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ  

23.04.2023 | 11:57

Ο Χόρχε Αλμιρόν στον πάγκο της Μπόκα Ο Χόρχε Αλμιρόν στον πάγκο της Μπόκα © 2023 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Μπόκα Τζούνιορς που δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν, δοκιμάζεται στο "καυτό" Γκιγκάντε κόντρα στη Ροσάριο Σεντράλ του Ρούσο. Ποντάρισμα στο 2.70.

Η σεζόν για την Μπόκα Τζούνιορς για την ώρα δεν έχει κυλήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λίγο οι εκλογές, λίγο τα πολλά αγωνιστικά θέματα, λίγο η αλλαγή τεχνικού δεν την έχουν φέρουν στον ίσιο δρόμο. Μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκεται στη 19η θέση (συμμετέχουν 28 ομάδες) με συγκομιδή 14 βαθμούς. Βέβαια, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Για την ώρα καλείται να παίξει στο Ροσάριο κόντρα στη Σεντράλ και στο "καυτό" Γκιγκάντε το οποίο πάντα κοχλάζει, πόσω μάλλον σε τέτοιες αναμετρήσεις. Ο Αλμιρόν έχει πάρα πολλή δουλειά μπροστά του, δεν έχει και τον Μπενεντέτο μεταξύ άλλων, η ομάδα προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα στο Copa Libertadores κέρδισε με ανατροπή τη Ντεπορτίβο Περέιρα από την Κολομβία με 2-1 στο Μπουένος Άιρες.

Ο Ρούσο έχει χτίσει από μέρους του μια καλοστημένη ομάδα, που παίζει με αυτοπεποίθηση. Από τους πλέον έμπειρους τεχνικούς στην κατηγορία βρίσκεται στην πέμπτη θέση, έχει ξεκινήσει με καλούς οιωνούς τη σεζόν, γίνεται ένας κακός χαμός έως τώρα με εξαίρεση την κορυφή που βρίσκεται η εντυπωσιακή Ρίβερ του Ντεμιτσέλις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δύσκολη έδρα το Γκιγκάντε, πατάει καλύτερη η Ροσάριο, δεν χάνει εδώ και έξι ματς. Είναι σε καλύτερη φάση από τη Μπόκα, που δεν έχει βρει ακόμα ταυτότητα και ηρεμία. Ο Αλμιρόν θα κάνει και κάποιες αλλαγές στον σχηματισμό της ομάδας για άλλη μια φορά. Πιέζεται ο άσος, γύρισε για τα καλά αουτσάιντερ το διπλό. Στο 2.70 πλέον το combo 1X & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ροσάριο Σεντράλ - Μπόκα Τζούνιορς: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 2.70), 21:30
Read Original