Προγνωστικά Αγγλία: Ξεσπάει με Ζεσούς η Αρσεναλ στο 2.25

1 year ago 57

ΑΝΕΣΤΗΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ 21.04.2023 | 13:53

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στη Σαουθάμπτον, για την Premier League.

Από εκεί που φάνταζε φαβορί για τον τίτλο, η Αρσεναλ πέρασε ξανά σε ρόλο αουτσάιντερ, αφού πέταξε τέσσερις βαθμούς στα προηγούμενα δύο ματς. Μάλιστα, ο τρόπος που συνέβη αυτό είναι πολύ σκληρός, αφού τόσο στο Anfield με τη Λίβερπουλ, όσο και στο εκτός έδρας λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πήρε κεφάλι δύο τερμάτων, αλλά στο τέλος ήρθε ισόπαλη 2-2.

Μετά την γκέλα κόντρα στα "σφυριά", σε ένα ματς που μοιραίος αποδείχθηκε ο Μπουκαγιό Σακά, καθώς έχασε πέναλτι στο 52' για το 3-1, δύο λεπτά πριν έρθει το 2-2, η διαφορά με τη Μάντσεστερ Σίτι μειώθηκε στο +4. Μόνο που οι πρωταθλητές έχουν ένα ματς λιγότερο και έχουν την Άρσεναλ εντός έδρας στον δεύτερο γύρο.

Για αυτό λοιπόν, το ενδεχόμενο να αναδειχθεί φέτος πρωταθλήτρια η Αρσεναλ προσφέρεται στο 2.65, με τη Σίτι πλέον να είναι ξανά το απόλυτο φαβορί στο 1.45.

Το θετικό για τους "κανονιέρηδες" είναι ότι απόψε παίζουν με την ουραγό Σαουθάμπτον, επομένως έχουν μπροστά τους τον κατάλληλο αντίπαλο για να επιστρέψουν στις νίκες κι αν είναι δυνατόν εμφατικά (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, πως σε 45 συνολικά αναμετρήσεις τους σε επίπεδο πρωτάθλημα, η Σαουθάμπτον έχει κερδίσει μόλις δύο φορές την Αρσεναλ. Επίσης, οι Λονδρέζοι είναι αήττητοι 27 σερί ματς εντός έδρας κόντρα στους "αγίους" (19-8-0) σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Σαουθάμπτον απέχει 4 βαθμούς από τη σωτήρια 17η θέση, ωστόσο αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Championship μετά από 11 χρόνια. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας. Ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο μέρος, όμως μετά το 1-0 στο 54', τής κόπηκαν τα πόδια.

Συμπλήρωσε έτσι 20 ήττες, που είναι η χειρότερη επίδοσή της στην Premier League. Είναι χωρίς νίκη έξι ματς (0-2-4), έχοντας δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία πέντε. Επίσης, σε 15 ματς φέτος κόντρα σε ομάδες από το πρώτο μισό της βαθμολογίας δεν έχει ούτε μία νίκη (0-3-12).

Στο 1.20 ο άσος της Αρσεναλ, πάνω από το 2.20 ανεβαίνει με το anytime του Γκαμπριέλ Ζεσούς. Ο Βραζιλιάνος φορ απουσίασε πάνω από τρεις μήνες λόγω τραυματισμού, ωστόσο μέσα στον Απρίλιο βρήκε ξανά τη φόρμα του, σημειώνοντας τέσσερα γκολ στα τρία ματς με Λιντς, Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρσεναλ – Σαουθάμπτον: 1 & Γκάμπριελ Ζεσούς Anytime (απόδοση 2.25), 22:00
Read Original