Προγνωστικά Αγγλία: Χωρίς clean sheet η Λέστερ μετά τη διακοπή

1 year ago 42

ΑΝΕΣΤΗΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ 18.03.2023 | 11:55

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Μπρέντφορντ - Λέστερ και Γουλβς - Λιντς.

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της ημέρας στο πρόγραμμα της Premier League είναι αυτή ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και τη Λέστερ (17:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους, ωστόσο αμφότερες διατηρούν σημαντικό βαθμολογικό κίνητρο.

Η Μπρέντφορντ, αν νικήσει, θα βάλει από κάτω τη Λίβερπουλ και θα μειώσει στο -3 από την πρώτη πεντάδα, επομένως θα παραμείνει σε απόσταση βολής από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στον αντίποδα, η Λέστερ μάχεται για την παραμονή της και είναι υποχρεωμένη πλέον να ψάχνει πόντους παντού.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες. Αυτό είναι το μεγαλύτερο αρνητικό σερί της Λέστερ από το 2014. Στο τελευταίο της παιχνίδι, έχασε με 3-1 από την Τσέλσι μέσα στο King Power και συμπλήρωσε 16 ήττες στο πρωτάθλημα, που είναι η χειρότερη επίδοση στην καριέρα του Ρότζερς.

Από την άλλη, η Μπρέντφορντ κέρδισε μεσοβδόμαδα με 2-0 εκτός έδρας τη Σαουθάμπτον και απάντησε άμεσα στην ήττα από την Έβερτον, που της είχε σπάσει ένα αήττητο σερί 12 αγωνιστικών (6-6-0). Η ομάδα του Τόμας Φρανκ είναι εξαιρετική φέτος εντός έδρας, έχοντας μαζέψει συνολικά 26 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη συνολική συγκομιδή της Λέστερ!

 Με παράδοση και ανωτερότητα

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Μπρέντφορντ υπερέχει αισθητά της Λέστερ στο κομμάτι της αμυντικής οργάνωσης και της σοβαρότητας. Ναι μεν οι "αλεπούδες" έχουν μία αξιόλογη ποιοτικά μεσοεπιθετική γραμμή, ωστόσο αμυντικά δεν εμπνέουν την παραμικρή εμπιστοσύνη. Είναι ενδεικτικό, ότι μετά το Μουντιάλ, η Λέστερ δεν έχει ούτε ένα clean sheet σε 11 αγώνες πρωταθλήματος, μετρώντας συνολικά 21 γκολ παθητικό. Είναι η μόνη ομάδα της Premier League χωρίς καμία καθαρή εστία μετά τη διακοπή και μία από τις τρεις (Κρεμονέζε και Χοφενχάιμ οι άλλες) στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αν στα παραπάνω, προσθέσουμε την απώλεια του βασικού στόπερ Φας, που είναι τιμωρημένος, αλλά και τις πάγιες απουσίες του κομβικού χαφ Τίλεμανς και του βασικού μπακ Τζάστιν, ο άσος κρίνεται τουλάχιστον τίμιος στο 1.90.

Παιχνίδι με εξάποντο χαρακτήρα διεξάγεται στο Molineux ανάμεσα στη Γουλβς και τη Λιντς (17:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η Γουλβς ηττήθηκε με 2-1 στο Νιούκαστλ, την προηγούμενη αγωνιστική, παρόλα αυτά ήταν μαχητική και άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Οι "λύκοι" έχουν κερδίσει τα τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς στην έδρα τους και πήραν μία μικρή ανάσα στην προσπάθεια, που κάνουν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Το επιθετικό πρόβλημα πάντως παραμένει, με τη Γουλβς να έχει το χειρότερο ενεργητικό στην κατηγορία με μόλις 20 γκολ.

Για τη Λιντς το 2-2 με την ισχυρή Μπράιτον ήταν αν μη τι άλλο ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας. Εκτός έδρας πάντως, τα "παγώνια" είναι χωρίς νίκη επτά σερί ματς (0-2-5) μετά το μεγάλο διπλό στο Anfield, στα τέλη Οκτωβρίου. Η Λιντς έχει τη χειρότερη συγκομιδή (6 βαθμοί) στο δρόμο μαζί με τις Νότιγχαμ και Γουέστ Χαμ και σε 13 ματς φέτος έχει μείνει άσφαιρη έξι φορές.

Με τη σειρά της η Γουλβς εμφάνισε έξι σερί No/Goal στο Molineux και 10 στα τελευταία 11 παιχνίδια της. Γενικά, η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι έχει τα περισσότερα No/Goal (17) φέτος στην Premier League, επιλογή που προσφέρεται στο 1.90. Αντίστοιχα, η Λιντς μετράει 6/8 στις τελευταίες αγωνιστικές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντφορντ – Λέστερ: 1 (απόδοση 1.90), 17:00
  • Γουλβς – Λιντς: No/Goal (απόδοση 1.90), 17:00
Read Original