Ποδοσφαιριστής της Πρέστον εσπευσμένα στο χειρουργείο με ζημιά από τις σώμα με σώμα μάχες στην καριέρα του

1 year ago 118
ΑΓΓΛΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ 05.04.2023 | 18:57

Ο Τσεντ Έβανς Ο Τσεντ Έβανς © 2020 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο επιθετικός της Πρέστον, Τσεντ Έβανς, ο οποίος θα υποβληθεί εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση λόγω των χρόνιων επαφών σώμα με σώμα κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Έτοιμος να περάσει την πόρτα του χειρουργείου είναι ο επιθετικός της Πρέστον, Τσεντ Έβανς, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο προήλθε από τις χρόνιες συγκρούσεις που είχε σώμα με σώμα κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο 35χρονος μπορεί να δει τη ζωή του να αλλάζει οριστικά, με την αγγλική ομάδα της Championship να αναφέρει πως το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι περισσότερο συχνό στο NFL και στους παίκτες που παίζουν ράγκμπι.

Ο Έβανς τη φετινή σεζόν πέτυχε εννέα γκολ και μοίρασε μία ασίστ σε 28 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Ο προπονητής της ομάδας, Ράιαν Λόου, ανέφερε: "Θα είμαστε εκεί γι' αυτόν κάθε μέρα, ό,τι χρειαστεί θα είμαστε εκεί για εκείνον και την οικογένεια.

Ήταν δύσκολο για μένα, το επιτελείο και τους παίκτες γιατί είναι λίγο βαρύ όταν μαθαίνεις αυτά τα νέα εν ριπή οφθαλμού. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η υγεία του Τσεντ.

Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να τον αφήσουμε να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Έχει μια δυνατή οικογένεια πίσω του που θα τον φροντίσει.

Μόλις κάνει τη χειρουργική επέμβαση, ελπίζουμε ότι θα δούμε λίγο φως στο τέλος του τούνελ, επειδή το χειρουργείο δεν σημαίνει ότι τελείωσε.

Θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με το μέλλον του και θα τον στηρίξουμε 100% όποια απόφαση κι αν πάρει".

Read Original