Πινέδα: "Χαρούμενος για το γκολ, περισσότερο για τη χαρά που έδωσα στους συμπαίκτες μου"

1 year ago 111
ΑΕΚ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ 09.01.2023 | 12:55

Ο Πινέδα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | 8 Ιανουαρίου 2023 Ο Πινέδα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | 8 Ιανουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Ο Πινέδα βγήκε MVP του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και μίλησε στην κάμερα του AEK TV με το τέλος της αναμέτρησης τόσο για το γκολ που έβαλε όσο για τη χαρά που έδωσε στους συμπαίκτες του.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήταν ο παίκτης που έκρινε το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός με το γκολ που πέτυχε στο 68' της αναμέτρησης και φυσικά πήρε τον τίτλο του MVP.

Ο επιθετικός από το Μεξικό μετά το τέλος της αναμέτρησης παρέλαβε το βραβείο του και έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΑΕΚ TV και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του καθώς τόνισε πως όλοι μαζί πήραν τη νίκη.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Ξέραμε πως θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα σήμερα είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Οσα κάνουμε στις προπονήσεις φάνηκαν στη διάρκεια του αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που μπορέσαμε να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης.

Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ένα υγιές γκρουπ, ανταγωνιστικό μεταξύ μας για να μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα αλλά είμαι περισσότερο χαρούμενος για το σύνολο καθώς έχουμε σχηματίσει μια φιλία, ζούμε καθημερινά πράγματα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, έχουμε γίνει ένα δυνατό γκρουπ και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Οποιοσδήποτε και αν σκόραρε θα ήμασταν χαρούμενοι με την επιτυχία της ομάδας".

Read Original