Παρτίζαν: Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι μεταξύ των δωρητών για την αποπληρωμή των χρεών της ομάδας

1 year ago 56
ΠΑΡΤΙΖΑΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ 27.04.2023 | 16:58

 Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι μεταξύ των δωρητών για την αποπληρωμή των χρεών της ομάδας 2022 AP PHOTO/KYLE PHILLIPS

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αλεξέι Ποκουσέβσκι και ο άλλοτε αθλητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Πάβλοβιτς βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων που έκαναν δωρεές για την αποπληρωμή των χρεών της Παρτίζαν στην εφορία.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα "WE HAVE ONE PARTISAN", μέσα από το οποίο η Παρτίζαν δέχεται δωρεές από τους οπαδούς της, επιφανείς και μη, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξης των 7.000.000 ευρώ και να αποπληρωθούν τα χρέη που υπάρχουν προς την εφορία.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη μέχρι στιγμής και μέσα στη λίστα των δωρητών βρίσκονται και τα ονόματα γνωστών αθλητών. Μεταξύ αυτών ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και νυν αθλητής των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Αλεξέι Ποκουσέβκι, ο οποίος προσέφερε 10.000 δηνάρια, ο ποδοσφαιριστής της Φούλαμ, Αλεξάντραρ Μίτροβιτς, που έδειξε τεράστια γενναιοδωρία, προσφέροντας 662.000 δηνάρια, ο πρώην πολίστας του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς, που έδωσε 35.200 δηνάρια και ο άλλοτε μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Σάσα Πάβλοβιτς, που έδωσε 350.000 δηνάρια.

Read Original