Παρί Σεν Ζερμέν: Παίζει τη θέση του στον πάγκο των Παριζιάνων ο Γκαλτιέ με Νις και Λανς

1 year ago 48
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ 04.04.2023 | 08:58

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Λιλ | 2 Νοεμβρίου 2019 Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Λιλ | 2 Νοεμβρίου 2019 @2019 DANIEL COLE/AP IMAGES

Οι δύο σερί εντός ήττες από Ρεν και Λιόν, αλλά και το άσχημο κλίμα στην Παρί το τελευταίο διάστημα, έχει κάνει οριακή την κατάσταση για τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος παίζει τη θέση του στον πάγκο της ομάδας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά και βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση. Στο Champions League απέτυχε παταγωδώς για ακόμα μια χρονιά, ενώ στο πρωτάθλημα έχει εντός έδρας ήττες από Ρεν και Λιόν, με αποτέλεσμα το βαρύ κλίμα για τον Κριστόφ Γκαλτιέ να έχει γίνει... ασήκωτο.

Είναι δύσκολο να γυρίσει την παρτίδα, αφού έχει χαθεί η μπάλα στην ομάδα, ο κόσμος γιουχάρει μέχρι και τον Λιονέλ Μέσι όσο ακούγονται διάφορα σενάρια για το μέλλον του, η Παρί δεν παίζει καλά και βλέπει τη Λανς και τη Μαρσέιγ να καραδοκούν με έξι βαθμούς διαφορά, με εννέα αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της Ligue 1.

Όπως αναφέρει η L’ Equipe, το μέλλον του Γάλλου προπονητή κρίνεται στα παιχνίδια με την 8η Νις εκτός έδρας και την δεύτερη Λανς στο Παρκ ντε Πρενς. Αν η Παρί έχει απώλειες, είναι πιθανό ο Γκαλτιέ να αποχωρήσει άμεσα και να μην ολοκληρώσει καν τη σεζόν. Η κατάσταση είναι οριακή, οι φίλαθλοι είναι στα κάγκελα και ο κόουτς προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Read Original