ΠΑΟΚ: Το "είμαι καλά" του Αουγκούστο και το... δράμα του Καντουρί

1 year ago 44
ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ 10.04.2023 | 11:52

Ο Καντουρί στο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ Ο Καντουρί στο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ INTIME

Ο τραυματισμός του Καντουρί ρίχνει, πιθανότατα, τίτλους τέλους στην φετινή σεζόν για τον 32χρονο χαφ. Καθησυχαστικός ο Ντόουγκλας Αουγκούστο για τη δική του κατάσταση.

Η αποχώρηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο από τον αγώνα με τον Βόλο δεν φαίνεται να έχει συνέπειες για τον Βραζιλιάνο και την ομάδα του. Οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ λένε ότι το πρόβλημα που αντιμετώπισε από ένα χτύπημα που δέχθηκε δεν θα του δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.

Όπως όλα δείχνουν ο Αουγκούστο που δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστεί στον, διαδικαστικού χαρακτήρα, ημιτελικό με την Λαμία, θα είναι διαθέσιμος για τον προπονητή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί μετά το Πάσχα στο πρόγραμμα του Δικεφάλου.

Και ο ίδιος με ανάρτηση του φρόντισε να καθησυχάσει τους φίλους του ΠΑΟΚ . "Είμαι καλά. Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Συνεχίζουμε όλοι μαζί" έγραψε στο Instagram λίγες ώρες μετά τον αγώνα με τον Βόλο.

Στα... πιτς για 398 ημέρες ο Καντουρί

Από την άλλη πλευρά ο νέος τραυματισμός του Ομάρ Ελ Καντουρί είναι πιθανό να ρίχνει τίτλους τέλους στην φετινή χρονιά για τον Μαροκινό μέσο και λογικά στην καριέρα του στην Τούμπα.

Ο Ελ Καντουρί θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό, ωστόσο θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει να επανέλθει στα φετινά playoffs. Με το συμβόλαιο του να εκπνέει στο τέλος της σεζόν, αφού δεν έπιασε τους όρους για την αυτόματη ανανέωση του, όλα δείχνουν ότι ο Μαροκινός μέσος δύσκολα θα είναι στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το σίγουρο είναι ότι ο 32χρονος χαφ, μέλος της ομάδας που έφερε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην νεότερη ιστορία του ΠΑΟΚ δεν πρόσφερε όσα και ο ίδιος θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα του εξαιτίας των συχνών τραυματισμών του.

Η φετινή είναι η 6η του σεζόν στη Θεσσαλονίκη και στο διάστημα αυτό έχει καταγεγραμμένους τουλάχιστον 11 διαφορετικούς τραυματισμούς, από τους οποίους οι περισσότεροι ήταν μυϊκοί. Οι τραυματισμοί αυτοί τον άφησαν εκτός προπονήσεων για περίπου 400 ημέρες και του κόστισαν την παρουσία σε 72 επίσημα παιχνίδια του Δικεφάλου.

Read Original