ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με Τάισον και Αουγκούστο

1 year ago 53
ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ 27.04.2023 | 19:54

 Την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με Τάισον και Αουγκούστο INTIME

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη (30/4, 20:00) στην Τούμπα θα ξεκινήσει την Παρασκευή (28/4) με το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου να αξιολογεί την κατάσταση των δυο Βραζιλιάνων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του να "αδειάσουν" πνευματικά και ψυχολογικά μετά την ήττα από την ΑΕΚ δίνοντας τους ρεπό.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη θα ξεκινήσει από την Παρασκευή (28/4), οπότε και θα φανεί και η κατάσταση των δυο Βραζιλιάνων Τάισον και Ντόουγκλας Αουγκούστο που δεν ακολούθησαν την αποστολή για την αναμέτρηση στην OPAP Arena.

Και οι δυο είχαν ενοχλήσεις στο δικέφαλο και έμειναν στη Θεσσαλονίκη για προληπτικούς λόγους. Λογικά θα είναι διαθέσιμοι για τον προπονητή τους ωστόσο αυτό θα φανεί στην αυριανή προπόνηση.

Ο Λουτσέσκου περιμένει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είναι προγραμματισμένο να υποβληθεί ο Ίνγκι Ίνγκασον για τις ενοχλήσεις που τον ανάγκασαν να γίνει αλλαγή στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η μαγνητική του Ισλανδού θα δείξει αν έχει υποστεί θλάση στη γάμπα ή αν την έχει γλιτώσει. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι μάλλον απίθανο να αγωνιστεί την Κυριακή.

Read Original