ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου περιμένει πώς και πώς τον Τάισον για να κάνει το ρεπό των υπόλοιπων

1 year ago 58

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ 10.02.2023 | 18:52

Ο Τάισον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Λουτσέσκου τον περιμένει πώς και πώς για να δώσει ανάσες στους έτερους μεσοεπιθετικούς του.

Η αναβολή του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στη Λαμία έχει ήδη διαφοροποιήσει τα δεδομένα του δευτεριάτικου αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα (13/2, 18:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στην Τρίπολη.

Τελικά η ταλαιπωρία του Δικεφάλου περιορίστηκε μόνο στην μετακίνηση προς και από την Φθιώτιδα, καθώς το παιχνίδι σε ένα -στην καλύτερη περίπτωση- παγωμένο αγωνιστικό χώρο δεν έγινε.

Αγωνιστικά τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν ακόμη περισσότερο, αν υπάρξουν επιστροφές από το μέτωπο των τραυματιών. Στην πραγματικότητα το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στον Τάισον, που έχει περισσότερες -από τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη- πιθανότητες να βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την Τρίπολη.

Από τους υπόλοιπους (Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Μουργκ και Κουαλιάτα) ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει να περιμένει επιστροφές.

Ψάχνουν ανάσες Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς

Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του Βραζιλιάνου για να δώσει ανάσες σε έναν από τους μεσοεπιθετικούς που παίζουν σχεδόν ασταμάτητα από την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του μετά την διακοπή του Μουντιάλ.

Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ κυρίως και λιγότερο ο Άντριγια Ζίβκοβιτς παίζουν συνεχόμενα και είναι λογικό ότι είναι δύσκολη η διαχείριση τους από τον προπονητή του.

Η περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια είναι η πλέον χαρακτηριστική. Ο νεαρός μέσος μέχρι να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα είχε παίξει όλο και όλο 55 λεπτά σε 4 από τα 9 παιχνίδια που είχε δώσει μέχρι τότε η ομάδα του.

Από εκείνο το παιχνίδι και μετά έχει παίξει βασικός σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ήταν στην ενδεκάδα στους 11 από τους 12 αγώνες μετά την διακοπή μένοντας εκτός μόνο από το παιχνίδι κυπέλλου με την Καλαμάτα στην Τούμπα.

Στα ίδια επίπεδα κινούνται οι συμμετοχές και του Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Γερμανός αγωνίστηκε βασικός σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετά την διακοπή για το Μουντιάλ διάστημα το οποίο εκμεταλλεύτηκε για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Τάισον έδωσε ήδη ένα... ρεπό στον Ζίβκοβιτς

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς έπαιξε βασικός και αυτός σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μετά την διακοπή εκτός από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στον οποίο μπήκε αλλαγή στο 72'. Εκείνο ήταν το μοναδικό παιχνίδι που ο Τάισον πήρε θέση στη βασική ενδεκάδα στη νίκη του ΠΑΟΚ.

Με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να περιορίζεται σε συμπληρωματικό ρόλο, ως αλλαγή στα παιχνίδια του Δικεφάλου, τον Φιλίπε Σοάρες να είναι περισσότερο αποδοτικός αγωνιζόμενος στο "8" και τον Αντρέ Ρικάρντο να περιμένει ακόμη την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα καταλαβαίνει κανείς ότι ο Βραζιλιάνος είναι αυτός που μπορεί να δώσει ανάσες στους τρεις μεσοεπιθετικούς του Δικεφάλου.

Read Original