ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης ένα από τα πλέον υποσχόμενα ταλέντα του κόσμου σύμφωνα με το CIES

1 year ago 55
ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ 25.04.2023 | 20:59

Ο Κώστας Κουλιεράκης Ο Κώστας Κουλιεράκης INTIME

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρίσκεται στη λίστα του CIES με τους 200 πιο υποσχόμενους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ανήκει στη λίστα με τους 200 περισσότερο υποσχόμενους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε 75 πρωταθλήματα ανά τον κόσμο, σύμφωνα με το CIES Football Observatory.

Μια λίστα που σε ότι αφορά στους νεαρούς κεντρικούς αμυντικούς, κατατάσσει τον παίκτη του ΠΑΟΚ στην 8η θέση με βάση τα λεπτά συμμετοχής του στους επίσημους αγώνες της ομάδας του τον τελευταίο χρόνο, το επίπεδο του πρωταθλήματος και φυσικά και τα αποτέλεσμα. Στην κορυφή της βρίσκεται ο Αντόνιο Σίλβα της Μπενφίκα, τον οποίο στο παρελθόν ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου τον έχει παρουσιάσει ως μέτρο σύγκρισης για την αξία – αγοραστική και αγωνιστική- του νεαρού Χανιώτη στόπερ.

Εκτός και από το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η αλήθεια είναι ότι οι προσδοκίες για τον Κουλιεράκη είναι μεγάλες και αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι στον ΠΑΟΚ. Βέβαια ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον άφησε εκτός αποστολής από το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ ενώ και στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τον κράτησε στον πάγκο, χρησιμοποιώντας στο πλευρό του Ίνγκι Ίνγκασον τον, δεξιοπόδαρο, Γιάννη Κάργα.

Προφανώς ο Ρουμουάνς εκτιμά ότι ο νεαρός στόπερ του χρειάζεται ανάσες και για αυτό τον κρατά εκτός από τα δυο ντέρμπι με τις ομάδες της Αθήνας.

Σε κάθε περίπτωση μοιάζει λογικό ένας 19χρονος όπως ο Κουλιεράκης να μπαίνει σε διαχείριση όταν ο προπονητής του θεωρεί ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο.

Read Original