ΠΑΟΚ: Με αρκετές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

1 year ago 88
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ 16.01.2023 | 21:59

 Με αρκετές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Γεμάτο παραμένει το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ μόλις δυο 24ωρα πριν τον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τον Παναθηναϊκό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άρχισε να δουλεύει στην τακτική του παιχνιδιού με τους πράσινους χωρίς να έχει στη διάθεση του κάποιον από τους παίκτες που βρίσκονται εδώ και ημέρες στο ιατρικό δελτίο της ομάδας του.

Κανείς από τους Ελ Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες, Τσαούση, Λύρατζη, Μουργκ, Κούρτιτς και Κουαλιάτα δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στη διάθεση του προπονητή του και μόνο ο Μπίσεσβαρ που έχασε λόγω ίωσης τον αγώνα με τον ΟΦΗ συμμετέχει στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης.

"Σε ρυθμούς προημιτελικού κινείται το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, με το βάρος να πέφτει κυρίως στο τακτικό κομμάτι.

Η προπόνηση της Δευτέρας (16.01) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι σε δύο γκρουπ, με το ένα να δουλεύει με την ανάπτυξη από την πίσω ζώνη και το άλλο στα τελειώματα και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Μάριος Τσαούσης , Φιλίπε Σοάρες και Νίκολας Κουαλιάτα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την Τρίτη (17.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας", αναφέρει το δελτίο Τύπου των ασπρόμαυρων.

Read Original