ΠΑΟΚ: Η ώρα του Τάισον

1 year ago 55
ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ 19.04.2023 | 13:48

Ο Τάισον πανηγυρίζει στην Τούμπα Ο Τάισον πανηγυρίζει στην Τούμπα EUROKINISSI

Το πρόβλημα υγείας του Καλέντ Νάρεϊ φέρνει στο προσκήνιο τον Τάισον, καθώς ο 35χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα αναλάβει να καλύψει το κενό του Γερμανού.

Ο Τάισον θα κληθεί να καλύψει το κενό του Κάλεντ Νάρεϊ, όσο αυτός θα βρίσκεται εκτός λόγω του προβλήματος υγείας.

Το ιατρικό δελτίο που έβγαλε ο ΠΑΟΚ για την κατάσταση της υγείας του Κάλεντ Νάρεϊ ανέφερε ότι ο Γερμανός μεσοεπιθετικός θα απέχει από κάθε αθλητική δραστηριότητα τις επόμενες δυο εβδομάδες τουλάχιστον. Κάτι που σημαίνει ότι ενδεχόμενα ο 28χρονος ακραίος, που δεν πρόκειται να προπονηθεί για τις επόμενες 15 ημέρες, δεν θα προλάβει να καλύψει το χαμένο έδαφος ώστε να συμμετέχει σε κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs.

Μέσα σε αυτή την δύσκολη συνθήκη για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο Τάισον έχει αρχίσει να γίνεται επιδραστικός στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της πρεμιέρας των playoffs με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" και βοήθησε την ομάδα του να ανατρέπει το εις βάρος της σκορ. Αγωνίστηκε για 30' στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, παίρνοντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τη θέση του Κάλεντ Νάρεϊ και ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης".

Στον αγώνα με τον Βόλο κατέγραψε δυο ασίστ σε Νάρεϊ και Ντάντας, ενώ μπήκε αλλαγή, στη θέση του τραυματία Ομάρ Ελ Καντουρί στον αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία στην Τούμπα.

Πλέον ο Τάισον θα πρέπει να λογίζεται ως βασικός στα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του χωρίς την παρουσία του Γερμανού. Με πρώτο αυτό της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Με αντίπαλο τους πράσινους ο Βραζιλιάνος είχε σκοράρει στο ντεμπούτο με την φανέλα του Δικεφάλου στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου που έγινε στην Τούμπα.

Μέχρι τώρα ο 35χρονος έχει καταγράψει 1 γκολ και 3 ασίστ στις 15 συμμετοχές του με τον ΠΑΟΚ, από τις οποίες ωστόσο μόλις οι 4 ήταν στην αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Read Original