ΠΑΟΚ: Η μεταγραφή του φορ που δεν έγινε και οι "αντοχές" του Ολιβέιρα

1 year ago 60
ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ 01.02.2023 | 16:57

Ο Νέλσον Ολιβέιρα Ο Νέλσον Ολιβέιρα INTIME SPORTS

Η ατελέσφορη προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ενισχυθεί με ένα ακόμη επιθετικό δυσκολεύει την διαχείριση του Ολιβέιρα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του χωρίς όπως να τα καταφέρει. Εξ αρχής οι άνθρωποι του Δικεφάλου παραδέχονταν ότι η περίπτωση του Φεντερίκο Μπονατσόλι ήταν δύσκολη κυρίως λόγω των ενδοιασμών του 25χρονου επιθετικού στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την στιγμή που ο Ιταλός φορ αποφάσισε να παραμείνει στην πατρίδα του η απόκτηση ενός επιθετικού δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο για τον ΠΑΟΚ που πάντως ψάχτηκε και στην Πορτογαλία αλλά και στην Κεντρική Ευρώπη για έναν φορ.

Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα καθυστέρησαν να ξεκινήσουν την αναζήτηση τους για έναν επιθετικό και έτσι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πλέον τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα για τον Λουτσέσκου κυρίως στο πως θα καταφέρει να διαχειριστεί τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος όχι μόνο είναι ο βασικός φορ του Δικεφάλου αλλά αυτή την στιγμή, με τον Μπράντον Τόμας τιμωρημένο, είναι και ο μόνος διαθέσιμος για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στα τελευταία 3 παιχνίδια τα δυο εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό αλλά και το δευτεριάτικο με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα ο Ολιβέιρα έχει παίξει σχεδόν ισάριθμα 90λεπτα(στα δυο ματς στη Λεωφόρο έγινε αλλαγή στο 88΄) και λογικά θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς στους αγώνες που ακολουθούν.

Ακόμη και μετά την επιστροφή του Μπράντον Τόμας στη διάθεση του Λουτσέσκου ο 31χρονος θα είναι αυτός που θα σηκώσει το βάρος των περιορισμένων επιλογών στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Οι εναλλακτικές του Λουτσέσκου είναι αυτή την στιγμή ο 17χρονος Στέφανος Τζίμας, που προπονείται πλέον με την πρώτη ομάδα και ο Βασίλης Γκορντεζιάνι του ΠΑΟΚ Β'.

Read Original