ΠΑΟΚ: Η φάση που έφερε το ξέσπασμα του Άρη Λυκογιάννη και τα παράπονα στη flash interview

1 year ago 187
BASKET LEAGUE

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ 15.01.2023 | 21:53

 Η φάση που έφερε το ξέσπασμα του Άρη Λυκογιάννη και τα παράπονα στη flash interview

Ένα φάουλ που δόθηκε υπέρ του Μάρκους Ντένμον στα 5'31'' για το τέλος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα με το Περιστέρι bwin, σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στο παιχνίδι με το Περιστέρι bwin, χάνοντας σημαντικό έδαφος στη μάχη της τετράδας στη Basket League. Μετά από το τέλος του αγώνα, ο Άρης Λυκογιάννης έκανε λόγο για ενεργειακό πρόβλημα, με τον προπονητή του Δικεφάλου να στέκεται επίσης σε μια καθοριστική, όπως εξήγησε, φάση με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ντένμον στα 5'31'' για το τέλος.

"Αποτύχαμε να βρούμε αντιμετώπιση στο pop out του Λεωνίδα Κασελάκη από το "4". Αυτό μας πλήγωσε" είπε αρχικά ο Άρης Λυκογιάννης, πριν τονίσει:

"Πέντε λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι, υπήρξε μια πολύ καθοριστική φάση, η οποία κατά την γνώμη μου έδωσε έναν αέρα δέκα πόντων πολύ γρήγορα στο Περιστέρι. Δόθηκε ένα φάουλ για τρεις βολές, που κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει στον Μάρκους Ντένμον. Χρεωθήκαμε με τεχνική ποινή σε εκείνο το σημείο κι εκεί το Περιστέρι απέκτησε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, που εν συνεχεία διαχειρίστηκε, όπως έπρεπε".

Read Original