ΠΑΟΚ: Γέννησε η γυναίκα του Σβαμπ, άδεια από τον Λουτσέκου

1 year ago 52
ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ 03.03.2023 | 14:52

Ο Σβαμπ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Ο Σβαμπ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα INTIME SPORTS

Χωρίς τον Στέφαν Σβαμπ που ζει ευτυχισμένες στιγμές και πήρε ειδική άδεια από τον Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ιωνικό (5/3, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24).

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ιωνικό (5/3, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στην Τούμπα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ρίχνει το βάρος στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του. Εκεί όπου δεν θα έχει για ένα ακόμη παιχνίδι τον Νέλσον Ολιβέιρα που και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως έκαναν Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κουαλιάτα και Κούρτιτς.

Απών από την σημερινή προπόνηση ήταν ο Στέφαν Σβαμπ καθώς η σύζυγος του γέννησε το δεύτερο παιδί τους και πήρε ειδική άδεια.

"Δύο μέρες πριν το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βαδίζει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (03.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με μερικές παρτίδες rondo, ακολούθησαν ασκήσεις επιθετικών αυτοματισμών και στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Δικαιολογημένος απών ο Στέφαν Σβαμπ . Ο Αυστριακός εξασφάλισε ειδική άδεια καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Οι Αντρέ Βιεϊρίνια , Νέλσον Ολιβέιρα , Λευτέρης Λύρατζης και Νίκολας Κουαλιάτα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψε μόνος του στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Το Σάββατο (04.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Read Original