Παναθηναϊκός: Το παλεύει ενόψει Ολυμπιακού ο Κλεϊνχέισλερ

1 year ago 51
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ 22.02.2023 | 13:57

Οι Κλεϊνχέισλερ, Τσέριν πανηγυρίζουν στο Παναθηναϊκός - Λαμία | 5 Φεβρουαρίου 2023 Οι Κλεϊνχέισλερ, Τσέριν πανηγυρίζουν στο Παναθηναϊκός - Λαμία | 5 Φεβρουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ γυμνάστηκε μόνος του και την Τετάρτη (22/2) στον Παναθηναϊκό, σε πιο εντατικούς ρυθμούς όμως, και δίνει μάχη με το χρόνο ώστε να προλάβει το ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η παρουσία του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό θα κριθεί ουσιαστικά την τελευταία στιγμή καθώς ο Ούγγρος μέσος του Παναθηναϊκού δίνει μάχη με το χρόνο ώστε να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όχι για να παίξει βασικός από τη στιγμή που έχασε το ματς με το Βόλο αλλά και κάποιες προπονήσεις της εβδομάδας αλλά για να δώσει στον Σέρβο τεχνικό μια ακόμη πολύτιμη λύση στο ντέρμπι του Σαββάτου.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (22/2) ο Ούγγρος έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα αλλά ανέβασε ρυθμό και το πιθανότερο είναι πως την Πέμπτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Από εκεί και πέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση στην τακτική στο πρόγραμμα της Τετάρτης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο "Γ. Καλαφάτης" συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι "αιωνίων".

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι στα 3/4 του γηπέδου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κλεϊνχέισλερ, ανεβάζοντας ρυθμό".

Read Original