Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Μπερνάρ, αμφίβολοι οι Σπόραρ, Σάρλια για ΑΕΚ

1 year ago 42
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ 14.03.2023 | 13:58

 Μπήκε ο Μπερνάρ, αμφίβολοι οι Σπόραρ, Σάρλια για ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Μπερνάρ μπήκε κανονικά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ οι Άντραζ Σπόραρ και Ζβόνιμιρ Σάρλια ακολούθησαν θεραπεία.

Ένα θετικό και δύο αρνητικά νέα είχε η σημερινή (14/03) προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της έναρξης των playoffs το προσεχές Σαββατοκύριακο (18-19 Μαρτίου).

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε μπήκε για πρώτη φορά μετά από 11 ημέρες σε ρυθμούς προπόνησης. Αντίθετα, οι Άντραζ Σπόραρ και Ζβόνιμιρ Σάρλια ακολούθησαν θεραπεία. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, έδειξαν για τον μεν Σπόραρ διάταση στον προσαγωγό, για τον δε Σάρλια κάκωση στο γόνατο. Η κατάστασή τους θα εκτιμάται καθημερινά, το οποίο σημαίνει πως είναι αμφίβολοι για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Read Original