Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κινείται για τον Σανγκ Χο Να, σύμφωνα με Μεξικανό δημοσιογράφο

1 year ago 109
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ 09.01.2023 | 20:59

Ο Σανγκ Χο Να Ο Σανγκ Χο Να © 2022 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Η περίπτωση του Σανγκ Χο Να φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει ο Μεξικανός δημοσιογράφος, Κέρι. Ο Νοτιοκορεάτης είναι το εναλλακτικό σχέδιο μετά το "χειρόφρενο" που μπήκε στην υπόθεση του Αντούνα.

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει χειρόφρενο στην περίπτωση του Αντούνα, καθώς δεν κατάφερε να δώσει τα χέρια με την Κρουζ Αζούλ και στρέφεται πλέον σε άλλες περιπτώσεις για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Μεξικανός δημοσιογράφος Κέρι, που ασχολήθηκε αρκετά με την περίπτωση του Αντούνα, αναφέρει ότι οι πράσινοι πλέον κινούνται για την απόκτηση του Σανγκ Χο Να, το όνομα του οποίου συνδέθηκε και με τον Ολυμπιακό.

Ο Σανγκ Χο Να έχει συμβόλαιο με τη Σεούλ μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού. Μάλιστα έπαιξε με τη Νότια Κορέα στο Μουντιάλ 2022, καταγράφοντας δύο συμμετοχές. Την τρέχουσα σεζόν έχει απολογισμό 7 γκολ και 4 ασίστ στη χώρα του.

"Ο Ουριέλ Αντούνα δεν θα παίξει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός απέσυρε την προσφορά του και πάει για την επιλογή Β, τον Κορεάτη Σανγκ-Χο Να. Ζήτησε γελοία ποσά και κατέληξε να μπλοκάρει την έξοδο του παίκτη", γράφει ο Μεξικανός δημοσιογράφος Κέρι.

Read Original