Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Μπερνάρ και τον τιμωρημένο Σένκεφελντ κόντρα στον Ατρόμητο

1 year ago 44
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ 11.03.2023 | 13:50

Ο Μπερνάρ στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Παναθηναϊκό Ο Μπερνάρ στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του με τον Ατρόμητο. Εκτός ο Μπερνάρ και ο τιμωρημένος Σένκεφελντ, μέσα ο Βέρμπιτς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε 22 παίκτες μαζί του στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό έμεινε ο Μπερνάρ που υποβλήθηκε σε επέμβαση για κολικό του νεφρού και υπολογίζεται να είναι έτοιμος για τα playoffs, όπως φυσικά και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει κόντρα στους Περιστεριώτες την ποινή του λόγω καρτών.

Κανονικά στην αποστολή είναι ο Βέρμπιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Η τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα στο Περιστέρι περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Πούχατς, Σάντσες, Μάγνκουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Πέρεθ, Κλεϊνχέισλερ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

Read Original