Πάλη: Στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού ο Κουγιουμτσίδης, αποκλείστηκε ο Πιλίδης

1 year ago 49
ΠΑΛΗ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ 17.04.2023 | 16:55

 Στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού ο Κουγιουμτσίδης, αποκλείστηκε ο Πιλίδης

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης κέρδισε και στον προημιτελικό των 79 κιλών στην ελευθέρα πάλη και πλέον βρίσκεται στον ημιτελικό ενώ ο Γιώργος Πιλίδης ηττήθηκε στον πρώτο του αγώνα και αποκλείστηκε.

Αγκαλιά με ακόμη μια διάκριση βρίσκεται ο πρωταθλητής των 79 κιλών στην ελευθέρα πάλη, Γιώργος Κουγιουμτσίδης, ο οποίος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ ξεκξίνησε εξαιρετικά, κέρδισε δύο αγώνες και πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό της Δευτέρας (17/4).

Αρχικά στον ρώτο του αγώνα ο Κουγιουμτσίδης κέρδισε με ευκολία τον Ισπανό Ινγκλέσιας και στον προημιτελικό βρήκε απέναντι του τον Αχμάντα Μαγκομέντοφ από τη Βόρεια Μακεδονία τον οποίο κέρδισε επίσης με 5-3 και προκρίθηκε στον ημιτελικό όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αρμένιο Αρμάν Αβεγκιάν.

Αντίθετα ο Γιωρίκας Πιλίδης (65 κιλά) ο οποίος επέστρεψε έπειτα από μεγάλο διάστημα απουσία και τον διετή αποκλεισμό του κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Αλβανό Ισλάμ Ντουντάεφ ο οποίος είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας παλαιστής δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 5-0 και η εμφάνιση του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλις στο Ζάγκρεμπ ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Read Original