Ολυμπιακός: Το δίλημμα του Μίτσελ για το κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο

1 year ago 58

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ 22.01.2023 | 08:59

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο (22/1, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) για την 19η αγωνιστική της Super League. Οι σκέψεις και το δίλημμα του Μίτσελ για την εξόρμηση στο Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (22/1, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) για την 19η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες, καθώς θα ψάξουν το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντό τους στο πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ έχουν μπει για τα καλά στο κόλπο του τίτλου και θέλουν να συνεχίζουν να μειώνουν τη διαφορά τους από την πρώτη θέση πριν από τα μεγάλα παιχνίδια του Φεβρουαρίου. Αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός είναι στην 3η θέση με 38 πόντους στο -3 από ΑΕΚ και στο -7 από τον Παναθηναϊκό.

"Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σοβαροί. Ο Ατρόμητος έχει καλούς παίκτες, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι" δήλωσε ο Μίτσελ ενόψει του αγώνα, εφιστώντας την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πριν από λίγες μέρες στο Περιστέρι τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet και ήρθε ισόπαλος 2-2.

Το δίλημμα του Μίτσελ

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το Σάββατο (21/1) το απόγευμα την προετοιμασία τους και αμέσως μετά ανακοίνωσαν αποστολή. Στη διάθεση του Μίτσελ είναι ο Σισέ και ο Φορτούνης, όχι όμως και οι Ρέτσος, Μαρσέλο, Μπα. Ο Μίτσελ δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα στη βασική ενδεκάδα, ωστόσο έχει ένα κύριο δίλημμα.

Τι φίλαθλος είσαι; Πάρε μέρος στην έρευνα του SPORT24

Συγκεκριμένα, αν θα παρατάξει τη βασική τριάδα με τους Φορτούνη, Μπιέλ, Χάμες ή θα την σπάσει χρησιμοποιώντας τον Γιώργο Μασούρα αντί του 30χρονου Τρικαλινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος απουσίασε μεσοβδόμαδα λόγω ενοχλήσεων. Φυσικά, υπάρχει και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος επίσης είναι διαθέσιμος και μπορεί να βοηθήσει έστω από τον πάγκο.

"Ξέρω ότι γίνεται αρκετή συζήτηση για αυτό το σύστημα, αλλά τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Έχει δουλέψει καλά στα παιχνίδια μας. Σε παιχνίδια όμως που έπρεπε να έχουμε εναλλακτική, ο Μασούρας αποδείχθηκε πολύ καλή λύση, όπως φάνηκε στο αποτέλεσμα. Πάντα σκεφτόμαστε στο πως θα έχουμε άλλες λύσεις" είχε δηλώσει ο Μίτσελ για το συγκεκριμένο σχήμα.

Από εκεί και πέρα, ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρέαμπτσουκ - Ροντινέι στα αμυντικά άκρα και τους Ντόι - Παπασταθόπουλο μπροστά από τον τερματοφύλακα. Το δίδυμο Ίνμπομ Χουάνγκ - Εμβιλά στον άξονα δύσκολα θα σπάσει, ενώ έχει αναλυθεί τι ισχύει με την τριάδα πίσω από τον επιθετικό. Στη θέση του φορ αναμένεται να ξεκινήσει ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Read Original