Ολυμπιακός: Οι οδηγίες του Μίτσελ, το video των αγώνων της ΑΕΚ και οι σκέψεις του για την ενδεκάδα

1 year ago 114

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ 10.03.2023 | 12:57

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (2/3, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE από το SPORT24) με τον Μίτσελ να αναλύει στους παίκτες τον τρόπο παιχνιδιού της Ένωσης. Οι δοκιμές του Ισπανού προπονητή στον Ρέντη.

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φέρουν βαρέως την ήττα από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, κυρίως για την εικόνα, την απόδοση, τα λάθη και τον τρόπο που αυτή ήρθε. Έτσι, θέλουν να παρουσιαστούν διαφορετικοί αυτή τη φορά στον αγώνα με τους κιτρινόμαυρους στην OPAP Arena για το πρωτάθλημα την προσπάθεια να φτάσουν στη νίκη (2/3, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE από το SPORT24).

Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει καλά πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι για την πειραϊκή ομάδα ενόψει των playoffs, καθώς διαφορετικό θα είναι να πέσει η διαφορά από την ΑΕΚ στους τρεις βαθμούς ή να παραμείνει στους έξι, κι άλλο να ανοίξει στους εννέα.

Διότι, τέτοιες διαφορές στο ελληνικό πρωτάθλημα δύσκολα καλύπτονται, ειδικά όταν μιλάμε δέκα αγωνιστικές γεμάτες ντέρμπι. Και ο Ολυμπιακός δεν κυνηγάει μόνο την ΑΕΚ, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Ο Μίτσελ ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών, αλλά έτσι κι αλλιώς φροντίζει ο Μίτσελ να τους το υπενθυμίζει καθημερινά στο Ρέντη. Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ σε άμυνα και επίθεση στο βίντεο με ματς των κιτρινόμαυρων που είδαν οι παίκτες την Πέμπτη (9/3), επισημαίνοντας τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν προκειμένου να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μίτσελ τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως θα πρέπει να μπουν με την ορμή, το πάθος και την αποφασιστικότητα που έδειξαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και όχι με την νωθρότητα και την έλλειψη συγκέντρωσης που είχαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Μάλιστα, ο Ίβηρας τεχνικός τα είπε σε έντονο ύφος, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσει το μήνυμα στους παίκτες ότι τίποτα λιγότερο από αυτό που έδειξαν κόντρα στους πράσινους δεν θα είναι ανεκτό.

Οι δοκιμές του Ισπανού προπονητή

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει κάνει αρκετές δοκιμές τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Ρέντη, μέσα από τις οποίες έχει δείξει κάποια πράγματα.

Με βάση αυτές τις δοκιμές, το δίλημμα του έχει να κάνει με την αριστερή πλευρά, με τον Ρέαμπτσιουκ και τον Κανός να έχουν το προβάδισμα έναντι του Ραμόν και του Μασούρα. Βέβαια, υπάρχουν δύο προπονήσεις ακόμη στις οποίες θα φανούν περισσότερα.

Προς το παρόν, ο Μίτσελ προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ροντινέι δεξιά στην άμυνα, τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά, τον Μπα και τον Ντόη στα στόπερ, τον Σαμασέκου και τον Χουάνγκ στα χαφ, τον Μπιέλ, τον Φορτούνη και τον Κανός πίσω από τον Μπακαμπού στην επίθεση.

Σχετικά με τον Χάμες, έπαιξε στο εκπαιδευτικό δίτερμα, χρησιμοποιήθηκε κάποια στιγμή με τους βασικούς και επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί εναντίον της ΑΕΚ. Το ίδιο και ο Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Read Original