Ολυμπιακός μεταγραφές: Φουλάρει για τον Ραμόν της Φλαμένγκο για τη θέση του αριστερού μπακ

1 year ago 64
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ 18.01.2023 | 07:52

Ο Ραμόν της Φλαμένγκο σε πανηγυρικό στιγμιότυπο Ο Ραμόν της Φλαμένγκο σε πανηγυρικό στιγμιότυπο BUDA MENDES/POOL VIA AP

Ο Ραμόν της Φλαμένγκο, όπως προκύπτει από τη Βραζιλία, είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ και οι συζητήσεις των δύο ομάδων είναι για αγορά του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Μετά τον Ροντινέι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται και άλλον ποδοσφαιριστή από τη Φλαμένγκο. Όπως προκύπτει από τη Βραζιλία, οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την αγορά του 22χρονου Ραμόν Ράμος Λίμα και οι δύο ομάδες φέρεται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει υπό άκρα μυστικότητα εδώ και μερικά 24ωρα και το deal είναι προ των πυλών. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη και βλέπει με καλό μάτι την προοπτική των ερυθρολεύκων.

Ο ύψους 1,79μ. Ραμόν αγωνίστηκε το 2022 δανεικός στην Μπραγκαντίνιο και μέτρησε 19 συμμετοχές, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε 33 παιχνίδια στην Φλαμένγκο

Μάλιστα, αγωνίστηκε και στο πρώτο παιχνίδι της Φλαμένγκο για το 2023 και ήταν βασικός στο 1-0 επί της Άουνταξ. Η χρηματιστηριακή αξία του είναι 2,5 εκ. ευρώ και το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Read Original