Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ, με Χουάνγκ, Μπιέλ, Σαμασέκου και Γκάρι

1 year ago 87

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ 09.02.2023 | 19:35

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Μίτσελ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ στην OPAP Arena (9/2 20:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το Matchcenter του SPORT24). Βασικός ο Χουάνγκ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΑΕΚ (9/2 20:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) στην OPAP Arena στην πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Οι ερυθρόλευκοι παρατάσσονται με 4-3-3. Ο Τζολάκης θα βρίσκεται κάτω από την εστία, με τους Παπασταθόπουλο και Ντόη στον άξονα. Οι Ρέαμπτσουκ και Βρουσάι θα είναι στα αμυντικά άκρα, ενώ ο Μίτσελ επέλεξε σφιχτό άξονα με Εμβιλά, Χουάνγκ και Σαμασέκου.

Ο Πεπ Μπιέλ και ο Γκάρι Ροντρίγκες θα είναι στις επιθετικές πτέρυγες, με τον Αραμπί στην κορυφή. Εκτός 20άδας είναι ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος, ενώ μέσα είναι ο Φορτούνης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπιέλ, Αραμπί.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Φορτούνης, Μπουτούτσι, Ροντινέι, Κασάμι, Βαλμπουενά, Μπακαμπού.

Δείτε την Game Night

Read Original