Ολυμπιακός: Ανέβασε την ένταση ο Μίτσελ στο Ρέντη ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

1 year ago 120

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ 23.02.2023 | 19:57

Ο Μίτσελ δούλεψε στα κόκκινα με τους παίκτες του Ολυμπιακού την Πέμπτη (23/2) το απόγευμα ενώ ανέβασε τους τόνους αρκετές φορές για να τσιγκλήσει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (25/2) με τον Παναθηναϊκό.

Οι προπονητές ενίοτε βρίσκουν τρόπους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να τσιτώνουν τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να παρουσιαστούν όπως πρέπει το Σαββατοκύριακο στους αγώνες.

Στην περίπτωση του Ολυμπιακού, κι όταν μπροστά υπάρχει ένα ντέρμπι όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό (25/2, 20:30 COSMOTE SPORT1 HD, LIVE από το SPORT24) είθισται ο επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας να μην έχει να πει πολλά, καθώς και τα κίνητρα είναι γνωστά και τι διακυβεύεται από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Ο Μίτσελ, όμως, που γνωρίζει καλά από ντέρμπι, θέλησε την Πέμπτη (23/2) να ανεβάσει την ένταση στο Ρέντη. Οι παίκτες προπονήθηκαν στα… κόκκινα, κι αυτό ήταν ένα μήνυμα για το πως πρέπει να λειτουργούν στο εξής και μέχρι το τέλος της περιόδου, καθώς ο Ολυμπιακός έχει να δώσει πολλά μεγάλα παιχνίδια.

Θα πει κάποιος ότι και πριν από τα ματς με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ είχαν ανεβεί οι ρυθμοί στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων, αλλά δεν υπήρξε ουσιαστικό αποτέλεσμα. Πράγματι, συνέβη, αλλά αυτή τη φορά υπήρξε η εξής διαφορά.

Συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους

Ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε στους παίκτες κατά τη διάρκεια των ασκήσεων ότι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να μην χαλαρώνουν ούτε λεπτό στην προπόνηση, γιατί τυχόν χαλάρωση βγαίνει και στους αγώνες. Προφανώς, ο Μίτσελ όταν το έλεγε στους ποδοσφαιριστές είχε στο μυαλό του τα νωθρά δεκάλεπτα ή τέταρτα του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα των παιχνιδιών που σε πολλά ματς έχουν κοστίσει ακριβά.

Παράλληλα, ο προπονητής των ερυθρόλευκων διέκοψε την προπόνηση και ανέβασε τους τόνους, σε μία προσπάθεια να τσιγκλήσει ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν συνέβη πρώτη φορά στο Ρέντη. Έχει ξαναγίνει, αλλά το ύφος του Μίτσελ τούτη την φορά ήταν ενδεικτικό των προθέσεών του και το τι σημαίνει για τον ίδιο και όλους στους Ολυμπιακό η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπήρξαν επιστροφές εισιτηρίων

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξαν επιστροφές εισιτηρίων από συμβατικές χορηγικές υποχρεώσεις ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (25/2), όπως αναμενόταν, και ως εκ τούτου το sold out στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι οριστικό.

Επίσης, πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα της Τετάρτης (1/3, 20:00) εναντίον της ΑΕΚ για το Κύπελλο, «έφυγαν» ήδη 2.000 εισιτήρια, μέσω ίντερνετ. Τα εκδοτήρια στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα είναι ανοικτά την Παρασκευή 24/02 (10:00 -18:00), το Σάββατο 25/2 (10:00 -20:30), την Τρίτη 28/02 (10.00 – 18.00), καθώς και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως και την έναρξή του

Read Original