ΟΦΗ: Ο Μπάκιτς κλήθηκε στην εθνική Μαυροβουνίου

1 year ago 50
ΟΦΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ 06.03.2023 | 22:38

Ο Μπάκιτς στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα Ο Μπάκιτς στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ενημέρωσε πως ο Μάρκο Μπάκιτς κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Euro 2024.

Στην εθνική του Μαυροβουνίου κλήθηκε ο Μάρκο Μπάκιτς. Ο μέσος του ΟΦΗ εξαργύρωσε τις καλές του πρώτες εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα και είναι στις επιλογές της χώρας του για τα δύο πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024 απέναντι σε Βουλγαρία και Σερβία.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Στην Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Marko Bakic, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τα χρώματα του ΟΦΗ.

O 29χρονος μέσος μετρά ήδη 21 εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με την τελευταία του συμμετοχή να είναι στις 27/3/2021 στον αγώνα με το Γιβραλτάρ (4-1) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δυο χρόνια μετά, βρίσκεται ξανά μεταξύ των επιλογών του ομοσπονδιακού προπονητή ενόψει των αγώνων με την Βουλγαρία (24/3) και την Σερβία (27/3) για την προκριματική φάση του Euro 2024.

Read Original