ΟΦΗ, μεταγραφές: Παίρνει τον Μοσκέρα για την ενίσχυση της επίθεσης του

1 year ago 67
ΟΦΗ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ 05.01.2023 | 20:50

Ο Σαντιάγκο Μοσκέρα με τη φανέλα της Dallas FC Ο Σαντιάγκο Μοσκέρα με τη φανέλα της Dallas FC © 2019 AP PHOTO/ROGER STEINMAN

Ο ΟΦΗ είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Σαντιάγκο Μοσκέρα από την Κολομβία και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σαντιάγκο Μοσκέρα βρίσκεται ο ΟΦΗ με τους Κρητικούς να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κολομβιανό ακραίο επιθετικό για την ενίσχυση στα εξτρέμ τους.

Ο ΟΦΗ θέλει τον 27χρονο (σ.σ. 7 Φεβρουαρίου 1995) ποδοσφαιριστή για τον επόμενο 1,5 χρόνο και πάνω σε αυτό το πλαίσιο είναι οι συζητήσεις των δύο πλευρών καθώς ο Νταμπράουσκας δεν ήθελε να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής μόνο για ένα εξάμηνο αλλά και για την επόμενη σεζόν.

Ο Μοσκέρα ανήκει στην Πατσούκα από το 2021 ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τους Μιγιονάριος (2016-18), στη συνέχεια μετακινήθηκε στους FC Ντάλας, ενώ για ένα μικρό διάστημα την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ντεπορτίβο Κάλι. Εκεί είχε 33 εμφανίσεις με απολογισμό τέσσερα γκολ και μια ασίστ.

Read Original