Ο Τζον Σίνα πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του WWE 2K23

1 year ago 72
GAMES

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ 23.01.2023 | 16:59

WWE 2K24 COVER WWE 2K24 COVER WWE 2K

O 16 φορές πρωταθλητής του WWE θα κοσμεί το εξώφυλλο του νέου παιχνιδιού της 2K Games και στις τέσσερις διαφορετικές εκδοχές του.

Ένα χιουμοριστικό video δημοσίευσε το WWE σε συνεργασία με τη 2K Games για τη κυκλοφορία του νέου βιντεοπαιχνιδιού pro wrestling, με το Τζον Σίνα να παίζει το ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι.

Το WWE 2K23 είναι διαθέσιμο για προ παραγγελία σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από σήμερα και στο εξής, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του βιντεοπαιχνιδιού θα είναι η 17 Μαρτίου.

To καινούριο παιχνίδι της 2K Games θα περιέχει νέα χαρακτηριστικά στο story mode, όπως και μια πληθώρα παλαιστών νέων αλλά και θρύλων που έχουν πατήσει το πόδι τους στο ρινγκ του WWE, αλλά και το διάσημο rapper Bad bunny ο οποίος έχει αγωνισθεί στην γνωστή εταιρία διασκέδασης.

Το WWE 2K23 θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, τη Standard Edition, Cross Gen, Deluxe Edition και Icon Edition και σε όλες θα είναι εξώφυλλο ο θρύλος του WWE πλέον, Τζον Σίνα.

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι αλλά και το πως να κάνετε παραγγελιά από τώρα το WWE 2K23, μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

Read Original