Ο Προμηθέας χρησιμοποίησε τον Τανούλη με καθεστώς διπλού δελτίου στην θυγατρική του στην Γ' Εθνική

1 year ago 84
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ 07.04.2023 | 14:54

Ο Γιώργος Τανούλης Ο Γιώργος Τανούλης INTIME

Με την θυγατρική του ομάδα στην Γ' Εθνική να παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό, ο Προμηθέας επιστράτευσε τον Γιώργο Τανούλη στον κρίσιμο αγώνα με την Καλαμάτα 80' για τα playout της κατηγορίας, με τον διεθνή σέντερ να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια.

Το καθεστώς του διπλού δελτίου που καθιέρωσε από την φετινή σεζόν η ΕΟΚ εκμεταλλεύτηκε ο Προμηθέας, δίνοντας παράλληλα μία χείρα βοηθείας στην θυγατρική του ομάδα στην Γ' Εθνική, τον Προμηθέα 2014, δίνοντάς την για ένα παιχνίδι τον Γιώργο Τανούλη.

Με τον Προμηθέα 2014 - που ως επί το πλείστον χρησιμοποιεί παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας - να παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό και να αγωνίζεται κόντρα στην Καλαμάτα 1980 στα playout, οι Πατρινοί εκμεταλλεύτηκαν το καθεστώς διπλού δελτίου και χρησιμοποίησαν τον 21χρονο φόργουορντ/σέντερ. Μάλιστα, ο Τανούλης ήταν και ο κορυφαίος της ομάδας, αφού είχε 25 πόντους, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην νίκη της με 78-60, με την οποία ο Προμηθέας 2014 πήρε προβάδισμα με 2-1 νίκες στην σειρά. Πλέον, χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να περάσει στην δεύτερη φάση.

Για την ιστορία, με το καθεστώς διπλού δελτίου αγωνίζονται ακόμα για τον Προμηθέα με την θυγατρική του ομάδα και οι Νίκος Βασιλείου, Βασίλης Βλάσσης, Γρηγόρης Πρέκας, Δημήτρης Καλλιακούδας, Νίκος Σοϊλεμτζίδης και Γιάννης Καναβός, αλλά κανένας εξ αυτών δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στην Basket League, αν και έχουν δηλωθεί όλοι στο ρόστερ της ομάδας.

Read Original