Ο Πικέ πιάστηκε στα χέρια με τον αδερφό της Σακίρα

1 year ago 67
SPORTS & GOSSIP

ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΕΛΕΣΚΟΥΡΑ 04.05.2023 | 10:59

Ζεράρ Πικέ Ζεράρ Πικέ © 2019 EUGENE HOSHIKO / AP IMAGES

Ο Ζεράρ Πικέ πιάστηκε στα χέρια με τον αδερφό της Σακίρα, αφού προηγουμένως τσακώθηκε μαζί της σύμφωνα με το Telemundo.

Ο άλλοτε άσσος της Μπαρτελόνα, Ζεράρ Πικέ, επισκέυτηκε το Μαϊάμι πρώτη φορά μετά την μετακόμιση της πρώην συντρόφου του Σακίρα μαζί με τα παιδιά τους. Σύμφωνα με το Telemundo ο Πικέ φέρεται να ήρθε στα χέρια με τον αδερφό της τραγουδίστριας.

Ο Καταλανός διέμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Φλόριντα, όπου οι παπαράτσι τον απαθανάτισαν να περνάει χρόνο με τα παιδιά του Σάσα και Μίλαν στην πισίνα. Επισκεύτηκε επίσης και διάφορα εστιατόρια μεταξύ των οποίων και μία από τις διασημότερες πιτσαρίες του Μαϊάμι.

Παρόλα αυτά στη πρώτη συνάντηση με την πρώην σύντροφό του δεν κύλησαν όλα ομαλά. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Βερόνικα Μπάστος του Telemundo, ο Πικέ ήρθε σε σύγκρουση με τον Τονίνο Μεμπάρακ. Όλα ξεκίνησαν όταν η ποπ σταρ λογομάχησε με τον Καταλανό επιχειρηματία.

"Κατά πως φαίνεται η κατάσταση ξέφυγε και ο Τονίνο, ο αδερφός της Σακίρα κινήθηκε βίαια εναντίον του, για να υπερασπιστεί την αδερφή του. Χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να τους χωρίσει και να μπει τέλος στο επεισόδιο σύμφωνα με τις φήμες. Πρέπει να σημειωθεί, όμως, πως δεν υπάρχει επίσημη αστυνομική αναφορά για το περιστατικό και καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κάνει αναφορά στο συγκεκριμένο επεισόδιο", τόνισε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Read Original