Ο ΟΦΗ καλεί τον κόσμο να διαλέξει το χρώμα της 3ης φανέλας της νέας σεζόν και είναι για πολύ καλό σκοπό

1 year ago 87
ΟΦΗ

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ 25.02.2023 | 10:44

Ο ΟΦΗ καλεί τον κόσμο να διαλέξει το χρώμα της 3ης φανέλας της νέας σεζόν και είναι για πολύ καλό σκοπό

Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να επιλέξει το χρώμα της τρίτης φανέλας της νέας σεζόν απηύθυνε η ΠΑΕ και ο σκοπός είναι ιερός.

Ο ΟΦΗ δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο του να επιλέξει το χρώμα της τρίτης εμφάνισης για τη σεζόν 2023-24, συνδυάζοντας μια σημαντική ενέργεια για το περιβάλλον και παράλληλα να συμβάλλει στην στήριξη ενός συνανθρώπου.

Από σήμερα (25/2) και μέχρι τις 5/3, ο κόσμος μπορεί να ψηφίσει το χρώμα που επιθυμείς ρίχνοντάς ένα καπάκι σε ένα από τα τρία δοχεία που βρίσκονται στο COSMOS x OFI Crete FC Store (Καντάνου 70) ανάλογα με το χρώμα της επιλογής του. Τα καπάκια που θα συγκεντρωθούν, θα προσφερθούν για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.

Αναλυτικά:

"Από σήμερα (25/2) μέχρι και την ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ (Κυριακή 5/3) μπορείς να ψηφίσεις το χρώμα που επιθυμείς ρίχνοντάς ένα καπάκι σε ένα από τα τρία δοχεία που βρίσκονται στο COSMOS x OFI Crete FC Store (Καντάνου 70) ανάλογα με το χρώμα της επιλογής σου.

Ο ΟΦΗ σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το χρώμα της 3ης εμφάνισης της ομάδας μας για την σεζόν 2023-24, συνδυάζοντας μια σημαντική ενέργεια για το περιβάλλον και παράλληλα να συμβάλλεις στην στήριξη ενός συνανθρώπου μας.

Από σήμερα (25/2) μέχρι και την ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ (Κυριακή 5/3) μπορείς να ψηφίσεις το χρώμα που επιθυμείς ρίχνοντάς ένα καπάκι σε ένα από τα τρία δοχεία που βρίσκονται στο COSMOS x OFI Crete FC Store (Καντάνου 70) ανάλογα με το χρώμα της επιλογής σου.

Σε περίπτωση που έχεις περισσότερα καπάκια, μπορείς να τα ανακυκλώσεις στο ταμείο.

Τα καπάκια που θα συγκεντρωθούν, θα προσφερθούν για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου".

Read Original