Ο ΝτεΆρον Φοξ αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοβ: "Πιστεύω πως θα ταίριαζε τέλεια στους Σακραμέντο Κινγκς"

1 year ago 55
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ 19.02.2023 | 14:59

Sacramento Kings' De'Aaron Fox plays during an NBA basketball game, Tuesday, Dec. 13, 2022, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) Sacramento Kings' De'Aaron Fox plays during an NBA basketball game, Tuesday, Dec. 13, 2022, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) © 2022 MATT SLOCUM / AP IMAGES

Στη διάρκεια της media availability του NBA All-Star Weekend 2023, ο ΝτεΆρον Φοξ ρωτήθηκε για τον Σάσα Βεζένκοβ και του έβγαλε το καπέλο.

Κάτι ο θόρυβος που δημιουργήθηκε πέρσι το καλοκαίρι γύρω από το όνομά του, κάτι η εντυπωσιακή σεζόν που κάνει, κάτι η παρουσία του Τζέι Τριάνο στα "Δύο Αοράκια" για χάρη του, έχουν μετατρέψει τον Σάσα Βεζένκοβ σε θέμα συζήτησης ξανά ξανά.

Ο assistant coach των Σακραμέντο Κινγκς εξήγησε στην κάμερα του SPORT24 πώς βλέπει τον αριστερόχειρα φόργουορντ του Ολυμπιακού, με τον ΝτεΆρον Φοξ να υπερθεματίζει στη διάρκεια της media availability στη διάρκεια του NBA All-Star Weekend 2023.

Ο εκρηκτικός γκαρντ των "Βασιλιάδων" ρωτήθηκε για τον ηγέτη του Ολυμπιακού και έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά περί τίνος πρόκειται.

"Τον έχω δει σε video. Είναι αστείο γιατί το λέω συνέχεια στον Κίγκαν (Μάρι), αν θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο κάποια στιγμή στην πορεία θα πρέπει να γίνεις ένας τέτοιος τύπος (που θα σουτάρει πολύ καλά από την περιφέρεια) ή να βρούμε έναν τέτοιον" ανέφερε αρχικά για να προσθέσει πως "το να τον βλέπω να παίζει και να πετυχαίνει όλα αυτά στην EuroLeague, είναι κάτι τρελό. Το πόσο αποτελεσματικός είναι στο παιχνίδι του. Θα ήταν υπέροχο να έρθει εδώ και να προστεθεί στην ομάδα μας. Πιστεύω πως θα ταίριαζε τέλεια (στην ομάδα). Δεν ντριμπλάρει πολύ, σουτάρει πολύ καλά την ομάδα. Στο ΝΒΑ, αν σουτάρεις καλά, υπάρχει μια θέση για σένα. Ειδικά όταν είσαι πάνω από δύο μέτρα. Τότε υπάρχουν πολλές θέσεις για σένα".

Read Original