Ο Μπακασέτας τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο, έμεινε εκτός αποστολής της Τράμπζονσπορ

1 year ago 47
ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ 04.03.2023 | 11:59

Ο Τάσος Μπακασέτας στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Βασιλεία Ο Τάσος Μπακασέτας στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Βασιλεία © 2023 / AP IMAGES

Ανησυχία υπάρχει για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος υπέστη μυικό τραυματισμό στον αριστερό τετρακέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με την Ουμράνιγεσπορ.

Η Τράμπζονσπορ υποδέχεται το Σάββατο (4/3) στις 15:00 την Ουμράνιγεσπορ για την 24η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Όμως, δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός της ομάδας, Χαλίλ Πολάτ δήλωσε: "Όσον αφορά στο αποτέλεσμα της σημερινής εξέτασης του Μπακασέτα, εντοπίστηκε μυικός τραυματισμός στον αριστερό τετρακέφαλο. Ξεκίνησε η θεραπεία του ποδοσφαιριστή".

Μένει να φανεί ποιο θα είναι το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, δεδομένου του γεγονότος πως η Εθνική έχει παιχνίδι στις 24 Μαρτίου με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro, ενώ τρεις μέρες αργότερα δίνει φιλικό με τη Λιθουανία.

Read Original