Ο Λάσο θα ζητήσει την Ακρόπολη για να έρθει στον Παναθηναϊκό

1 year ago 53
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

SPORT24.GR 21.02.2023 | 17:55

 Georgia Panagopoulou / Tourette Photography Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οι Παντελής Βλαχόπουλος και Βαγγέλης Ιωάννου σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με την απομάκρυνση Ράντονιτς τους υποψήφιους προπονητές (Τζανμάρκο Ποτσέκο, Γιάκα Λάκοβιτς) και τον μεγάλο στόχο που είναι ο Πάμπλο Λάσο.

Στη διάρκεια του Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Βαγγέλης Ιωάννου (Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ & Δημοσιογράφος της ΕΡΤ) σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό αναφορικά με το θέμα του προπονητή, αλλά και την εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο στο "διαζύγιο" με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά και στα επόμενα προπονητικά βήματα του Παναθηναϊκού, με φόντο την επόμενη σεζόν. Γιατί λοιπόν δεν προχώρησε η περίπτωση του Τζανμάρκο Ποτσέκο; Ή, πώς έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Γιάκα Λάκοβιτς;

Πάνω απ' όλα όμως, αναλύθηκαν διεξοδικά τα δεδομένα για την περίπτωση του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος άλλωστε αποτελεί τον ευσεβή πόθο των πρασίνων για την τεχνική ηγεσία, με φόντο το καλοκαίρι του 2023. Η περίπτωση του πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι πάντως εύκολΗ, αφού μοιάζει σαφές πως οι απαιτήσεις του θα είναι αρκετά υψηλές. Τόσο για το δικό του συμβόλαιο, όσο και για το επίπεδο των παικτών με τους οποίος θα θέλει να δουλέψει.

Read Original