Νίκος Χατζηνικολάου: Δε θα είναι στο debate των πολιτικών αρχηγών

1 year ago 110
Χατζηνικολάου: Δε Θα Είναι Στο Debate Των Πολιτικών Αρχηγών | Star.gr

Ο λόγος της απουσίας του δημοσιογράφου από την τηλεμαχία

Οι εθνικές εκλογές είναι προ των πυλών και το βράδυ της 10ης Μάϊου έχει ήδη προγραμματιστεί να βρεθούν οι αρχηγοί των έξι κοινοβουλευτικών κομμάτων σε ένα debate ενώπιων έξι δημοσιογράφων από τους αντίστοιχους στον αριθμό τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας.

Το Star θα εκπροσωπήσει η Μάρα Ζαχαρέα, τον Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ, τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, το Mega η Ράνια Τζίμα, το Open ο Παναγιώτης Στάθης και τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη.

Εκλογές: Αυτοί είναι οι 6 δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν στο ντιμπέιτ

Συντονιστής της βραδιάς στην ΕΡΤ θα είναι ο δημοσιογράφος και άνκορμαν της δημόσιας τηλεόρασης, Γιώργος Κουβαράς.

Τρεις γυναίκες και τρεις άντρες δημοσιογράφοι θα κληθού, , λοιπόν να θέσουν τις ερωτήσεις σε πέντε θεματικές ενότητες στους Κυριάκο Μητσοτάκη από τη Νέα Δημοκρατία, Αλέξη Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ανδρουλάκη από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρη Κουτσούμπα από το ΚΚΕ, Κυριάκο Βελόπουλο από την Ελληνική Λύση και Γιάνη Βαρουφάκη από το Μέρα 25 – Συμμαχία για τη Ρήξη.

Ωστόσο, θα απουσιάζει από τους δημοσιογράφους ο Νίκος Χατζηνικολάου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα στην εκπομπή Breakfast@star, η απόφαση ανήκει στον γνωστό δημοσιογράφο και ο ίδιος είναι αυτός που δεν επιθυμεί να συμμετέχει στο debate των πολιτικών αρχηγών.

Από το 2019 έχει κάνει την επιλογή να μην συμμετέχει στη διαδικασία, γιατί τη θεωρεί άνευρη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.

Read Original