Αυτή την Κυριακή η Καθημερινή μάς κάνει δώρο το μόνο βιβλίο με πασχαλινά γλυκά που θα χρειαστούμε ποτέ! Μια συλλογή με τις καλύτερες συνταγές του Γαστρονόμου για τσουρέκια, κουλούρια και ανοιξιάτικα επιδόρπια, επιμελημένες από την συντακτική ομάδα του περιοδικού. Τελικός απολογισμός: 54 δοκιμασμένες συνταγές που βγαίνουν!
Το απόλυτο τσουρέκι με ίνες, τσουρέκι-στεφάνι, τσουρέκι μαργαρίτα με κρέμα και κομμάτια σοκολάτας, Λαμπρόψωμο, Πασχαλόψωμο, babka με σοκολάτα, κολομπίνες, βενετσιάνικη και κερκυραϊκή φογάτσα, ιταλική colomba di Pasqua και άλλα απίθανα τσουρέκια από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.
Ακόμα, όλα μαζί συγκεντρωμένα τα πιο ωραία παραδοσιακά κουλούρια από όλη την Ελλάδα, όπως τα θρυλικά σμυρναίικα και τα αφράτα γιαννιώτικα κουλουράκια με αμμωνία, τα Πολίτικα με μαυροκούκι και τα κουλούρια με ζαφορά της Αστυπάλαιας.
Δεκάδες οι ιδέες και για ανοιξιάτικα επιδόρπια, για να σερβίρουμε στο τραπέζι της Λαμπρής και όχι μόνο, από lemon pie και τάρτα με φράουλες μέχρι μπακλαβάς τσίζκεϊκ, κανταΐφι με κρέμα τυριού, γαλακτομπούρεκο, ανάποδη πάβλοβα, εύκολα παγωτά, γαλατόπιτες και μπισκοτογλυκά-έκπληξη.
Μια έκδοση που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Μην τη χάσετε!
Το βιβλίο «Τα γλυκά του Πάσχα και της άνοιξης» κυκλοφορεί την Κυριακή 2 Απριλίου με την «Καθημερινή».