NBA: Το απίθανο ρεκόρ του Νίκολα Γιόκιτς που μόνο ο ίδιος μπορεί να σπάσει

1 year ago 117
NBA

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΙΤΟΣ 06.05.2023 | 11:51

Ο Νίκολα Γιόκιτς στον αγώνα των Νάγκετς με τους Σανς στο Φοίνιξ Ο Νίκολα Γιόκιτς στον αγώνα των Νάγκετς με τους Σανς στο Φοίνιξ AP PHOTO/MATT YORK

Τα ιστορικά νούμερα του Γιόκιτς που είχαν συμβεί ποτέ στο παρελθόν.

Η πρώτη απόπειρα των Νάγκετς για ένα πολύτιμο μπρέικ στο Φοίνιξ δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Οι Σανς επιβλήθηκαν 121-114 και μείωσαν σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον σε μια ημιτελική σειρά που ούτως ή άλλως προβλεπόταν συναρπαστική ακόμη και μετά το 2/2 του Ντένβερ εντός έδρας.

Την ίδια ώρα πάντως ο Νίκολα Γιόκιτς κατάφερνε κάτι ασύλληπτο ως τώρα στην postseason. Κάτι που ουδείς άλλος είχε πετύχει στα χρονικά του NBA.

Ο 28χρονος Σέρβος σέντερ των σβόλων έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που τελείωσε ένα παιχνίδι των playoffs, έχοντας τουλάχιστον 25 πόντους, περισσότερα από 15 ριμπάουντ και άλλες τόσες ασίστ! Η απόδοσή του ήταν συγκλονιστική και το triple double με το οποίο τέλειωσε τον αγώνα ήταν, φυσικά, ιστορικό.

Πιθανόν μόνο ο ίδιος έχει τα φόντα να ξεπεράσει τον εαυτό του. Διότι το να υπάρξει άλλος παίκτης με τέτοιες συνδυαστικές ικανότητες συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Read Original