NBA: Ο Στίβεν Έι Σμιθ έριξε βόμβα για τον Κέβιν Ντουράντ

1 year ago 62
NBA

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ 06.02.2023 | 22:58

Brooklyn Nets' Kevin Durant looks on during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls Wednesday, Jan. 4, 2023, in Chicago. Chicago won 121-112. (AP Photo/Paul Beaty) Brooklyn Nets' Kevin Durant looks on during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls Wednesday, Jan. 4, 2023, in Chicago. Chicago won 121-112. (AP Photo/Paul Beaty) © 2023 PAUL BEATY / AP IMAGES

Ο Κέβιν Ντουράντ κυκλοφορεί στην trading list των Μπρούκλιν Νετς τις τελευταίες ώρες, με τον Στίβεν Έι Σμιθ να ρίχνει βόμβα και να βάζει στο κάδρο τους Μπόστον Σέλτικς.

Η ανταλλαγή του Καϊρί Ίρβινγκ στους Ντάλας Μάβερικς φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή. Το total rebuilding μοιάζει να είναι πλέον ο στόχος του οργανισμού εν όψει της trade deadline της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου, κάτι που απορρέει ως αίσθηση από το γεγονός πως (και) ο Κέβιν Ντουράντ είναι πλέον διαθέσιμος.

Ήδη, οι Φοίνιξ Σανς έχουν καταγραφεί ως ενδιαφερόμενοι για τον "KD35" αλλά είναι προφανές πως δεν είναι οι μόνοι. Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ο Στίβεν Έι Σμιθ έβαλε στο κάδρο τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι μοιάζουν αποφασισμένοι να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα με στόχο να πάνε μέχρι το τέλος του δρόμου φέτος και να κατακτήσουν το πολυπόθητο δαχτυλίδι.

Ποιο από τα μεγάλα ονόματα της Βοστώνης (Τζέισον Τέιτουμ, Τζέιλεν Μπράουν, Μάρκους Σμαρτ) όμως θα μπει στην εξίσωση; "Ακούω ότι οι Μπόστον Σέλτικς κάνουν κάποια τηλεφωνήματα. Το νου σας, στον Τζέιλεν Μπράουν" εξήγησε χαρακτηριστικά.

Read Original