NBA, Γουλβς: Μία ανάσα από την επιστροφή του ο Τάουνς για την τελική ευθεία της σεζόν

1 year ago 41
NBA

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ 22.03.2023 | 10:50

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς με την φανέλα των Γουλβς Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς με την φανέλα των Γουλβς Ⓒ 2022 BRUCE KLUCKHOHN/ ASSOCIATED PRESS

Καλά νέα για τους Γουλβς, αφού ο Καρλ-Άντονι Τάουνς χαρακτηρίστηκε έπειτα από σχεδόν 4 μήνες ως "αμφίβολος" στο ιατρικό δελτίο της ομάδας και είναι μία ανάσα από την επιστροφή του στα παρκέ έπειτα από απουσία 52 αγώνων.

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς ετοιμάζεται να πατήσει ξανά παρκέ. Έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες από τότε που τέθηκε εκτός δράσης για... 4-6 εβδομάδες τέλη Νοεμβρίου λόγω τραυματισμού στην γάμπα, ωστόσο φαίνεται ότι η επιστροφή του στην δράση πλησιάζει περισσότερο από ποτέ.

Οι Γουλβς χαρακτήρισαν ως "αμφίβολη" την συμμετοχή του σταρ τους στο ιατρικό δελτίο - όπως και του Άντονι Έντουαρντς - κάτι που σημαίνει ότι ο Δομινικανός φόργουορντ/σέντερ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Ο All Star ψηλός απουσίασε από τα τελευταία 52 παιχνίδια της ομάδας του.

Ο Τάουνς την φετινή σεζόν είχε 20.8 πόντους, 8.2 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής στους 21 αγώνες που πρόλαβε να πάρει μέρος πριν τραυματιστεί.

Read Original