Νάπολι: Παρουσίασε τη νέα φανέλα προς τιμή του Αγίου Βαλεντίνου

1 year ago 66
ΝΑΠΟΛΙ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 17.01.2023 | 18:53

 Παρουσίασε τη νέα φανέλα προς τιμή του Αγίου Βαλεντίνου PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE

Η Νάπολι δεν θα παραταχθεί απέναντι στην Κρεμονέζε για το Κύπελλο Ιταλίας φορώντας την κλασική γαλάζια εμφάνισή της αλλά με μία ερυθρόλευκη, την οποία και επέλεξε για να τιμήσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η 14η Φεβρουαρίου έχει συνδεθεί με τους... ρομαντικούς αφού είναι η ημερομηνία που γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος και υμνείται η αγάπη και ο έρωτας και η Νάπολι φρόντισε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα πως την τιμάει και με το παραπάνω.

Αυτό το έκανε μέσω της επιλογής της να λανσάρει μία νέα φανέλα που δεν θα έχει καμία σχέση με τα παραδοσιακά χρώματά της, αφού δεν θα είναι γαλάζια αλλά ερυθρόλευκη και έχει το αποτύπωμα ενός φιλιού στο πλαϊνό μέρος της.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν θα φορεθεί για πρώτη φορά μέσα στον Φεβρουάριο αλλά πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης (17/01) απέναντι στην Κρεμονέζε για το Κύπελλο Ιταλίας, με την πρωτοπόρο της Serie A να βγάζει και σχετικό video και να ενημερώνει πως οι φανέλες που θα φορεθούν από τους παίκτες του Σπαλέτι απέναντι στην Κρεμονέζε θα βγουν σε δημοπρασία, με τα έσοδα να πηγαίνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Read Original