Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις δίνει τον Όσιμεν μόνο για 150 εκατομμύρια ευρώ

1 year ago 53
ΝΑΠΟΛΙ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ 20.04.2023 | 17:59

Ο Βίκτορ Όσιμεν κοντρολάρει την μπάλα στο Λίβερπουλ - Νάπολι Ο Βίκτορ Όσιμεν κοντρολάρει την μπάλα στο Λίβερπουλ - Νάπολι 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Ο Βίκτορ Όσιμεν είναι από τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία της Νάπολι, με τον Ντε Λαουρέντις να τον πουλάει όχι για κάτω από 150 εκατομμύρια ευρώ.

Η Νάπολι οδεύει προς έναν ιστορικό τίτλο. Μπροστάρης της φετινής προσπάθειας, εκτός από τον εκπληκτικό Κβίτσα Κβαρατσχέλια, είναι ο Βίκτορ Όσιμεν. Ο Νιγηριανός κεντρικός επιθετικός έχει πετύχει φέτος 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Όσιμεν έχει συμβόλαιο με τους παρτενοπέι έως το καλοκαίρι του 2025. Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι "καυτό" για εκείνον, καθώς αρκετές είναι οι ομάδες που τον παρακολουθούν, όπως η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν.

Πάντως, ο Ντε Λαουρέντις έχει θέσει ήδη την τιμή πώλησής του και σε καμία περίπτωση δεν είναι χαμηλή. Συγκεκριμένα, το αφεντικό της Νάπολι ζητάει για τον Όσιμεν 150.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, συνεχίζει τις προσπάθειες, ώστε να πείσει τον Νιγηριανό φορ να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Όσιμεν είναι ευχαριστημένος στη Νάπολι και δεν αποκλείεται να παραμείνει.

Read Original