Ν. Κορέα: Ηθοποιός πεθαίνει ύστερα από 12 πλαστικές για να μοιάσει με αστέρα της K-Pop

1 year ago 54
 Ηθοποιός πεθαίνει ύστερα από 12 πλαστικές για να μοιάσει με αστέρα της K-Pop

Ο Σεντ Βον Κολούτσι όπως έδειχνε τον Φεβρουάριο, ύστερα από 11 πλαστικές επεμβάσεις (φωτ.: Twitter).

Ενας νεαρός Καναδός έχασε τη ζωή του μετά τη 12η πλαστική επέμβαση που έκανε στοχεύοντας στο να μοιάσει σε διάσημο τραγουδιστή της κορεατική ποπ μουσικής.

Ο 22χρονος ηθοποιός Σεντ Βον Κολούτσι υπέκυψε την Κυριακή σε νοσοκομείο της Νότιας Κορέας λόγω επιπλοκών που προέκυψαν ύστερα από επέμβαση στο σαγόνι του το Σάββατο.

Ο φιλόδοξος Καναδός ήθελε να μοιάσει στον τραγουδιστή Τζίμιν του εκ των κορυφαίων κορεατικών συγκροτημάτων BTS, ώστε να τον ενσαρκώσει σε τηλεοπτική σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστούσε.

 Ηθοποιός πεθαίνει ύστερα από 12 πλαστικές για να μοιάσει με αστέρα της K-Pop-1O Τζίμιν των BTS, στον οποίον ήθελε να μοιάσει ο Σεντ Βον Κολούτσι (φωτ.: Twitter).

Για το σκοπό αυτό ο Βον Κολούτσι είχε ήδη κάνει 11 πλαστικές επεμβάσεις μέσα σε έναν χρόνο και το Σάββατο υποβλήθηκε και σε 12η, ξοδεύοντας συνολικά πάνω από 200.000 ευρώ. Ωστόσο η τελευταία επέμβαση αποδείχθηκε μοιραία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπό του, ο νεαρός ηθοποιός είχε μετακομίσει από τι 2019 στη Νότια Κορέα και συνεργάστηκε με τρία μεγάλα νοτιοκορεατικά στούντιο ως μαθητευόμενος. Πρόσθεσε ότι ο Βον Κολούτσι ήταν ενήμερος για τους κινδύνους που ενείχε η τοποθέτηση εμφυτεύματος στο σαγόνι του.

 Ηθοποιός πεθαίνει ύστερα από 12 πλαστικές για να μοιάσει με αστέρα της K-Pop-1

«Ηταν πολύ ανασφαλής σχετικά με την εικόνα του, δεν ήθελε να μοιάζει Δυτικός και προσπάθησε να έχει όψη Ασιάτη», σημείωσε ο ατζέντης του.

Πηγή: Daily Mail

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 


arrow-top

Read Original