Μπουγάτσα με κιμά από γνωστό Θεσσαλονικιό μάστορα του είδους

1 year ago 57
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Μια εξαιρετική συνταγή για μπουγάτσα με κιμά από έναν μάστορα του είδους. Μας δίνει όλες τις οδηγίες για να πετύχουμε το φύλλο αλλά κι ένα κόλπο για τη γέμιση

Μπουγάτσα με κιμά από γνωστό Θεσσαλονικιό μάστορα του είδους

Ο γνωστός Θεσσαλονικιός μπουγατσοποιός Φίλιππος Μπαντής, που έμαθε την τέχνη δίπλα στον πατέρα του, μας έδωσε μια καταπληκτική συνταγή για μπουγάτσα με κιμά.

Πέρα από το φύλλο του, η γέμισή του ξεχωρίζει εξίσου, γιατί έχει ένα ωραίο μυστικό: χρησιμοποιεί δύο είδη κιμά ώστε να πετύχει σωστή ισορροπία γεύσης και λιπαρότητας, μισό μοσχαρίσιο και μισό χοιρινό ή πρόβειο.

Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr


Εγγραφείτε στο Newsletter

x

arrow-top

Read Original